Партнер рубрики Події

ТОП-5 найкращих фільмів для сімейного перегляду

ТОП-5 найкращих фільмів для сімейного перегляду

Осінній вільний вечір у в колі сім’ї можна провести за переглядом фільмів. Тому журналістка “20 хвилин” зібрала добірку, в якій зібрані кращі сімейні фільми, які підійдуть для затишного вечора. 

Думки про свободу

Один з кращих сімейних фільмів, що розповідає історію дванадцятирічного хлопчика Ксана, одного разу знайшов дитинчати гепарда і фермера його в домашніх умовах. Однак будучи від природи диким тваринам, гепард не міг все життя залишатися в неволі, тому Ксан вирішує випустити кращого друга на свободу і разом з ним сам тікає з дому.

На шляху хлопчика і його плямистого одного чекають нелегкі випробування, серед яких сувора африканська спека, голод, дикі тварини і місцеві браконьєри.

Відео дня

Пригоди Паддінгтона

Сімейний комедійний фільм британського режисера Пола Кінга про ведмедика Паддінґтона. 

Одного разу зі Дрімучого Перу до Англії приїжджає добрий, увічливий та акуратний ведмедик, що належить до рідкісного виду перуанських ведмедів. На станції Паддінгтон (на честь якої його й назвали) він знайомиться зі дружною сім'єю Браунів, які з радістю приймають його. Але зла таксидермістка Міллісент хоче зробити з Паддінгтона опудало для музею.

Лисий нянька: Спецзавдання

Комедійний бойовик 2005 року, знятий режисером Адамом Шенкманом.

Головний герой пройшов сувору школу армії і гарячих точок. Він не боїться ніякого ворога, але нове завдання стане справжнім випробуванням навіть для нього. Адже, крім того, щоб охороняти сім'ю наукового генія від ворогів, солдату доведеться няньчити п'ятьох дітей, які й без будь-якої зовнішньої загрози являють собою ходячу катастрофу.

Джуманджі

Головний герой Алан знаходить на горищі свого нового будинку настільну гру під назвою «Джуманджі». Вирішивши пограти в неї зі своєю дівчиною, Алан на очах здивованої подруги, телепортується у дикі джунглі, де йому належить провести кілька років, поки загадкову гру знову не виявлять двоє осиротілих дітей.

Щоб зруйнувати сили магії і повернути всіх заручників «Джуманджі» назад додому, головним героям доведеться пройти гру до кінця, зустрівши на своєму шляху чимало небезпек і пригод.

Валеріан та місто тисячі планет

Пригодницький фільм розповідає про далекий 2700-й рік, коли двоє космічних спецагентів Валеріан та Лорелін мають виконати чергове завдання. Щоправда, цього разу їм доведеться рятувати планету з населенням з усього всесвіту. Принаймні, так видається на перший погляд, адже команда опиняється у дивній змові. Дивацька романтична лінія переходить у пригодницьку і має завершитись порятунком планети. Але чи під силу це Валеріану?

Пишіть свої улюблені фільми у коментарях. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Ненза

    Автори,застрілься з такою підбіркою

    whitenezer2 2white reply Ненза

    іди повішайся

    whitenezer2 2white reply Ненза

    рот стулила дура

keyboard_arrow_up