Партнер рубрики Події

Топ-6 місць, де можна провести Хелловін у Тернополі. Обіцяють, що буде страшно весело

Топ-6 місць, де можна провести Хелловін у Тернополі. Обіцяють, що буде страшно весело

Хелловін стає все більше популярним серед молоді. Ми з'ясували, де у Тернополі відзначатимуть цей день?

Вечірки для школярів та дітей, квест-програми, нічні перегляди кіно та костюмовані вечірки, - все це відбуватиметься у Тернополі у день Хелловіну.

Журналістка "20 хвилин" підібрала 6 варіантів, де у Тернополі можна відзначити Хелловін.

1.“Солодощі або життя! Танці або смерть!” у Koza Bar

Koza Bar в “відьомську ніч” запрошує зануритись у невимовний жах та світ примар, які не відпустять з танцполу.

Відео дня

- А у 18.00, 31 жовтня, в закладі відбудеться захід "How to: Halloween" - це можливість дізнатися більше про традиції святкування цього дня у різних країнах світу, надихнутися до подорожей та пригод, а також просто атмосферно провести час. Адже у такий особливий вечір сидіти вдома протипоказано, - зазначають організатори. Реєструйся на подію вже зараз та занурюйся в атмосферу містики, духів та магії разом із ними https://goo.gl/kM7SPS

Опісля у цю ніч гратимуть Omodada Taz Taz та Ochryp Pylyp. Як зазначають організатори, після танців усі охочі можуть залишитись на ніч найатмосферніших фільмів для цієї ночі - “чорних комедій”.

“Коза підібрала для вас сет найстрашніших кінострічок, для того, щоб полоскотати ваші нерви та створити містичну атмосферу в моторошне свято. Будьте пильні і не забудьте запастися цукерками, вам буде страшно і цікаво!”, - кажуть організатори. - Вхід вільний.

2.Похмура атмосфера Середньовіччя у Bunkermuz

У Bunkermuz в цю ніч запрошують приходити в образі, а також буде конкурс на найкращий грим та боді-арт. Розважати музикою буде DJ Podolin Dark. У програмі передбачені виступи реконструкторів та піротехнічне шоу.

“На Геловін ми зануримося у похмуру атмосферу Середньовіччя: чума, полювання на відьом, лицарські поєдинки…”, - зазначають організатори.

3.Дитяча вечірка до Хелловіну в Opera Club

У неділю, 29 жовтня в Opera Club відбудеться дитяча вечірка Kids Halloween Party.

У програмі заходу передбачена дитяча дискотека, конкурси, фешн-показ у костюмах та подарунки. Кожна сім’я може виграти подарунок від РК "Maxim", для цього потрібно представити свою роботу, малюнок, гарбуз, анімацію на тему Halloween.

Початок: 16:00 Вхід: 150 грн, а для батьків безкоштовно. 

4.Фотозони та запальні вечірки у ТРЦ “Подоляни”

У магазинах будуть знижки та акції, а в закладах ТРЦ вечірки та містичні фотозони. У цей день будуть діяти спеціальні тарифи на розваги: боулінг, більярд, сеанс на ковзанах у льодовому центрі "Ескімос".

А також у пабі "Хмільне щастя" відбудеться вечірка з гуртом "Los Colorados". У ТРЦ ”Подоляни” кажуть, що буде страшно весело. А для школярів відбудеться Halloween party в Concert hall.

5. Вечірка для школярів у сімейному клубі "Промінчики"

У сімейному клубі і діти зможуть відсвяткувати Хелловін. Школярів віком від 6 до 12 років запрошують на ігрову квест-програму -”Мисливці за привидами”.

“Мисливцям за привидами терміново потрібна допомога в полюванні на привидів, які заполонили місто під час Хелловіну! Привиди ці досить цікаві - зовсім не страшні, а кумедні й веселі. Тому усім мисливцям буде жахливо весело, цікаво і до того ж смачно.”, - розповідають організатори.Святкування для дітей відбудеться 27 жовтня о 15.30 та 18.00.

Також у закладі відбудеться шоу-програма «Солодощі для радощів», де ваша дитина зможе побувати на шоколадній фабриці Віллі Вонка. Свято дітей віком 3-6 років  відбудеться 27 жовтня о 10.30 та 12.30.

6. Костюмована вечірка в ТНПУ, корпус на вул. Винниченка, 10

Студенти історичного факультету педагогічного факультету влаштовують 31 жовтня, о 18.00 костюмовану вечірку для усіх тернополян та студентів вузу.

Буде конкурс костюмів, фото-локації, інтерактивні розваги, та алхіміки варитимуть смачне зілля.

  - Це хороша можливість весело та безтурботно провести цей день, - кажуть організатори. - Щоб потрапити на цю вечірку необхідно придбати квитки. Звертайтесь за телефоном : 068-663-29-02 (організатор Ірина)

7. Настільні ігри та квести в анти-кафе White rabbit

Квести, конкурси, та ярмарок смачної випічки будуть у розважальній програмі святкування. З нагоди вечірки діє спеціальна пропозиція: увесь вечір та ніч з 19:00 до 6:00 вхід лише за 60 гривень лише при попередній реєстрації, а в день дійства - 100 гривень.

Організатори гарантують хороший настрій та закликають слідкувати за білим кроликом. А тому, хто прийде у костюмі - гарантують приз.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up