Партнер рубрики Події

ТОП-7 фільмів, які мотивують

ТОП-7 фільмів, які мотивують

Журналістка “20 хвилин” підібрала сім фільмів, які підштовхнуть до дії, надихають та мотивують. 

1 + 1

Постраждавши в результаті нещасного випадку, багатий аристократ Філіп наймає в помічники людину, яка найменше підходить для цієї роботи, – молодого жителя передмістя Дрісса, який щойно звільнився з в'язниці. Дріссу вдається привнести в розмірене життя аристократа дух пригод. Фільм по-своєму теплий і домашній, немов пухнасті капці, тому залишає багато позитивних емоцій.

Пам'ятай 

Фільм про людину з рідкісним захворюванням - синдромом втрати короткої пам'яті. Леонард пам'ятає все про себе до певного моменту, але не може запам'ятати те, що відбувається з ним у повсякденному житті. Це сталося після того, як вбили його дружину. І він, в цьому стані, зайнявся розслідуванням вбивства, задався метою знайти винного. А той факт, що він забуває все те, що з ним відбувається, що сильно ускладнює процес розслідування. Дія у фільмі відбувається навпаки - з кінця до початку. Навряд чи ви зрозумієте все, що відбувається з першого разу.

Відео дня

У пошуках щастя

Американський біографічний фільм, який пройшов шлях від бідного продавця до маклера. Сценарій Стівена Конрада заснований на реальних подіях.

Фільм вражає до глибини душі. Повністю перевертає звичайний погляд на навколишню дійсність. Головний герой фільму, кинутий в дитинстві батьком, поклявся, що його син отримає гідне майбутнє. І не дивлячись на важкі умови і випробування, він йде заради сина до самого кінця.

Завжди кажи “Так”

Сором'язливий головний герой має змінити своє життя у простий спосіб: змушений відповідати «так» на всі питання, бо раніше найчастіше казав «ні». У результаті він дійсно починає змінюватись на краще, однак з'являються і нові небезпеки. 

Поки не зіграв у ящик

Цей чудовий і цікавий фільм вийшов на екрани в 2007 році. Сюжет розповідає нам історію двох людей, які помирають від раку, – мільйонера і звичайного механіка, що вирішують втекти з госпіталю і здійснити всі свої бажання.

Втеча з Шоушенка

Успішного банкіра Енді Дюфрейна звинуватили у вбивстві власної дружини, а також її коханця. Опинившись у в'язниці, незважаючи на те, що до вбивства дружини він був непричетний, Дюфрейн стикається з беззаконням і жорстокістю світу, які панують у Шоушенку. Однак, будучи розумною і доброю людиною, він відмовляється миритися з несправедливістю і починає планувати втечу.

Ніколи не здавайся

Джейк Тайлер з матір'ю і молодшим братом переїжджає в Орландо, штат Флорида. У місцевій мажорського школі він виявляє напівпідпільний бійцівський клуб. Після публічної бійки, у якій Джейк не зміг за себе постояти, він вирішує вступити в клуб "міксфайта", і його наставником стає Жан Рокуа, який вчить його правильно битися. Але у Жана є одна умова: його учні ні за яких обставин не повинні використовувати силу в особистих цілях

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • роман

    зеленая миля
  • роман

    найкраще в мены
  • роман

    Три метри над рівнем неба
  • роман

    Дальняя дорога
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up