ТОП-7 найкрасивіших депутаток Тернопільської міської ради за версією "20 хвилин". А вам хто до вподоби?

ТОП-7 найкрасивіших депутаток Тернопільської міської ради за версією "20 хвилин". А вам хто до вподоби?
  • Нещодавно відбулось перше засідання сесії міської ради в оновленому складі. 
  • Уже під час першого засідання депутатки дивували стильними образами. А фото з сесії прикрасили стрічки в соцмережах.
  • "20 хвилин" публікує власний рейтинг найкрасивіших депутаток міськради. Хто вони та чим займаються - у матеріалі. Голосуйте і за свій варіант.

Перше засідання сесії відбулось 18 листопада. Про те, як депутати вихвалялись цим у соцмережах ,читайте тут.  На засідання прийшли із гарним настроєм та красиво одягнені. Що депутатки публікують на своїх сторінках, чим займаються та що одягають - дивіться у рейтингу.

Прізвища розміщені у алфавітному порядку.

1. Любов Вовк - "За майбутнє"

38 років

Відео дня

Займається підприємництвом. Працює виконавчим директором у благодійному фонді «Покрова». Також працювала у гуманітарному штабі Тернопільського району для боротьби з Сovid-19. Встигла попрацювати журналісткою, прессекретарем, викладачем курсу «Комп'ютерна графіка» та дизайнеркою, про що вказує на своїй сторінці у Фейсбуці. Має професійно-технічно освіту.

- 10 років я, спочатку як журналіст, потім як волонтер, далі як представник громадського сектору, постійно зустрічалася з інструментами місцевого самоврядування і політикою. Я її висвітлювала, дистанціювалася від неї, впливала на неї, спостерігала за нею, закривала очі чи обурювалася. Тепер хочу творити політику, - сказала Любов Вовк в одному з інтерв'ю перед виборчою кампанією.

Раніше жінка притримувалась дещо іншого стилю та мала коротку зачіску.

Активна в громадському житті та соцмережах жінка публікує на власній сторінці сотні світлин.

Розлучена. Мама двох дітей. У одному з інтерв'ю місцевим телеканалам розповідала, що якби не діти, то давно би вже опустила руки. Але, поки є здоров'я і наснага, то робитиме все, щоб вони могли реалізувати себе в рідній країні.

2. Ружена Волянська "Європейська Солідарність", 33 роки. 

Підприємниця. Має вищу освіту. Засновниця мережі лікувально-діагностичних центрів «Румед-Т». Організатор і ведуча церемонії нагородження «Доброволець Тернопільщини». Голова Правління ГО «ВО учасників АТО Галичини».

Про особисте життя жінки відомо мало. На порталі YouControl знаходимо інформацію про спільну власність на  ТОВ "ТЕРМЕД" Ружени Волянської та Назарія Волянського. Але родинні стосунки там не вказані.  

Відомо, що у 2010-му році Ружена балотувалась у депутати до Київської обласної ради від "Народної партії".

Окрім "Румед-Т", жінці належить підприємство з торгівлі фармацевтичними товарами ТОВ «Медітер», а також вона є кінцевим бенефіціаром ТОВ «Соцаптеки», частиною якого володіє «Підприємство матеріально-технічного забезпечення» Тернопільської міської ради.

3. Мар'яна Головко ВО "Свобода", 33 роки. 

Заступниця директора ТОВ «КОМФОРТ-ТАУН ЖИТЛОБУД». Має вищу освіту. Навчалась у Тернопільському національному економічному університеті.  


Дружина депутата Тернопільської обласної ради, депутата Тернопільської міської ради 2006-2012 років, народного депутата України сьомого та восьмого скликань Михайла Головка.

Багатодітна мама. Разом із чоловіком депутатка виховує чотирьох синів. 

Мар'яна Головко - далеко не бідна депутатка. У електронній декларації Михайла Головка знаходимо усе, чим володіє жінка: приміщення у селі Новики Збаразького району Тернопільської області, вартістю 258,5 тисяч грн, автомобілем марки Honda, вартістю 300 тисяч грн, а на рахунку в неї задекларовані - 27 тисяч доларів. 

 

4. Марія Пачковська, 31 рік.

Головна

Директорка приватного підприємства «Файне місто». Має вищу освіту. Навчалась у Тернопільському національному педагогічному університеті.

Працювала журналісткою телеканалу "ТВ-4".

Заміжня. Має маленьку донечку.

5. Ліна Прокопів - "Європейська Солідарність", 39 років

Заступниця директора приватного підприємства «Креаторбуд». Має вищу освіту. Була депутатом міської ради 7-го скликання.

Заміжня. Має сина. 

У декларації за 2019-ий рік знаходимо відомості про маєтки сім'ї. Жінка володіє квартирою та земельною ділянкою в Тернополі, власник ще двох - її чоловік, підприємець Руслан Щерба. 

Окрім того, сім'я будує садовий будиночок у с.Петриків. 

Сім'ю Прокопів можна назвати мільйонерами. Адже у декларації вказано, що чоловік володіє півмільйоном гривень та 11 тисячами доларів, а жінка має на рахунках 300 тисяч гривень, 10 тисяч євро та 4 тисячі доларів. 


6. Олеся Чванкіна - "Порядок. Відповідальність. Справедливість", 39 років.

Заміжня. Виховує двох дітей.

Працює головним фахівцем відділу сертифікації та експертизи Тернопільської торгово-промислової палати. Голова ОСББ «Довженка 6А». Має вищу освіту.

- Я сама голова ОСББ, давно займаюся організацією семінарів для голів ОСББ Тернополя, оскільки це важка робота, в першу чергу психологічно. А ще важче на такій посаді жінці, адже це справа більше чоловіча, -  розповідала Олеся у інтерв'ю для видання "20 хвилин".

7. Мар'яна Юрик - "Європейська Солідарність"

Підприємниця. Лідерка Жіночого крила Європейської солідарності Тернопільщини. Має вищу освіту.

Працювала тележурналісткою каналу "ІНТБ".

Дружина народного депутата України Тараса Юрика. 

У 2019-му році в декларації Тарас Юрик прозвітував про їх з дружиною готівкові грошові активи. Отже, чоловік володіє 850-ма тис. гривень, 17-ма тис. доларів, 7,5 тис. євро. Мар'яна Юрик має 250 тисяч гривень та 4,5 тисяч доларів. 

 

Незабаром "20 хвилин" опублікують рейтинг найкрасивіших депутатів-чоловіків. Напишіть у коментарях, хто з депутаток вам до вподоби.

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up