Партнер рубрики Події

Трагічно загинув 31-річний військовий з Тернопільщини (ОНОВЛЕНЕ)

Трагічно загинув 31-річний військовий з Тернопільщини (ОНОВЛЕНЕ)

У Золотниківській сільській раді 22-24 серпня оголошено Днем жалоби.

Сумну звістку про загибель на Донбасі нашого земляка повідомили на сайті Золотниківської об’єднаної територіальної громади.

"Для вшанування пам’яті трагічно загиблого, Рудика Володимира Володимировича, 20.03.1989 року народження, під час військової служби у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони,відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Луганській області, оголосити День жалоби у Золотниківській  сільській раді (об’єднаній територіальній громаді) 22-24 серпня 2020 року", йдеться у повідомленні.

Також на знак скорботи за загиблим приспустили Державний Прапор України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах органу місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій громади.

Відео дня

Володимир Рудик родом із села Золотники, Теребовлянського району.

Як повідомляє сайт ТНПУ, 21 серпня на Сході України загинув випускник інженерно-педагогічного факультету військовослужбовець Володимир Рудик, уродженець с.Золотники Теребовлянського району.

Володимир пройшов бойовий шлях від солдата до старшого лейтенанта, отримав при цьому шість державних нагород. Він командував ротою 14-тої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого. 

"Під час військової служби у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Луганській області трагічно загинув Володимир Рудик", - повідомив  сільський голова Дмитро Бугай.

У час небезпеки 31-річний Володимир став на захист Вітчизни і віддав за Незалежність України своє життя.

Поховали Володимира Рудика у рідному селі 21 серпня.

Нехай пам'ять про Героя буде вічною!

Колектив Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка глибоко сумує через непоправну втрату і висловлює щирі співчуття рідним, близьким, друзям, однокурсникам Володимира.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (170)
  • Татьяна. Назаренко

    Аминь
  • Люда Пешевич

    🙏🙏😪😪🙏🙏🌹🌹🙏🙏
  • Валентина Підгірна

    Щирі співчуття рідним та близьким.
  • Николай Нагорнюк

    Невже є такі люди які вірять що офіцер  тупо сам себе ліквідував!брехлива інформативна команда зелейоба  дає лише ту інформацію яку дає Єрмак ,ставленик кремля

    Николай Прохоров reply Николай Нагорнюк

    Во время перемирия один погиб и тот сам застрелился, при чем здесь Зеля, а Порох тысячи закопал и он у нас белый и пушистый.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up