Транспортне віче в Тернополі: людей менше, але здаватись не думають

Транспортне віче в Тернополі: людей менше, але здаватись не думають

Четверту неділю поспіль тернополяни збираються на Театральному майдані на "Транспортне віче". Люди і далі вимагають відставки начальника управлыння транспорту міськради Ігоря Мединського та прозорості в аудиті тарифів.

Транспортне віче розпочалось 25 листопада о 12.00. Людей значно менше, ніж у попередні рази, але вони кажуть, що здаватись не налаштовані.

На зібранні обговорили транспортні події, які відбулись у місті за останній тиждень.


17-річний тернополянин Олександр прийшов на віче із друзями. Хлопці кажуть, що приходять сюди щонеділі відколи вперше підняли тарифи.

Відео дня

- Ми хочемо, щоб ціна на проїзд була справедливою. В нас в Тернополі одні із найнижчих зарплат в Україні, а встановили такий високий тариф, - говорить Олександр. - Чи підвищать ціну знову, залежить від самих тернополян. Адже потрібно, щоб експерти встановили справжню вартість, а не таку, що хтось собі придумав.

Богдан Терноруда каже, що більше на таке зібрання не прийде, бо влада зовсім не реагує на побажання людей, а тернополяни байдужі до проблем.

- Я не задоволений тими подіями, що в нас відбуваються. Не задоволений і тим, що людям це все байдуже, люди чекають, щоб знову ціни пішли вгору. Я стою тут заради своїх дітей, - говорить пан Терноруда. - Я вимагаю відставки Мединського. Я проти цієї влади в Тернополі. Мені вже відмовили в субсидії, бо був дзвінок з міської ради в собес, щоб не дали мені субсидій. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (39)
  • Тарас

    Елементарна причина брати квиток.
    У випадку ДТП чи іншого форс-мажору він виступатиме підтвердженням того що ви справді їхали цим маршрутом, ви оплатили проїзд, а
    відтак і були застраховані.

    Старий ян reply Тарас

    Шановний довожу до вашого відома що квитоооочок з валідатора не є зареєстрований в міністерстві транспорту та фінансові і тому це лише клаптик паперу який немає ніякої юридичної сили, а лише підняв вартість проїзду і збагачує приватну фірму.ЧИТАЙТЕ закони. В інших містах  недаютть квитооооочків і проїзд дешевший і автобуси нові і водії ввічливі  тому що їх недооо дай квитооочок. Але там ще немає детранспорту та розумних зупинок на які в нас пішло куча грошей а як працюють вони. А це все вартість проїзду. В нас мер дав пільговий проїзд а витрати заклав в вартість проїзду тому що з бюджету перевізникам грошей не вистачає. Якщо беретись за якусь справу треба її знати.

    Тарас reply Старий ян

    Наскільки зрозумів, змісту брати квиток немає ніякого.
    Ну хіба що зайвий раз подратувати водія)

    водій reply Тарас

    ТАК.

    Наталія reply Старий ян

    👏👏👏👏👏👏👏👏
  • той хто розуміє все

    ті активісти-клоуни вже повністю втратили довіру у тернополян, тому ніхто і не прийшов і не прийде

    Наталія reply той хто розуміє все

    Семечки є ? Мужики (((((

    Віктор reply той хто розуміє все

    Правильно сказано окрім піару та популізму нічого не було вже більше як 3 місяці від тих активістів. Це стосується як котелень так і парків. Люди керують одні і ті самі тим "активізмом".

    Тарас reply той хто розуміє все

    А Кеннеді хто вбив?
  • РУХ!

    Як можна взнати де і коли планується це обговорення?
  • Вероніка Гавриляк

    Та було б не погано оголошувати такі заходи...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up