"Тренд-2020 чи світ сходить з розуму"?: як часто тернопільські чоловіки роблять манікюр

"Тренд-2020 чи світ сходить з розуму"?: як часто тернопільські чоловіки роблять манікюр
  • У соціальних мережах тернополяни активно обговорюють пост ресторатора та блогера Петра Заставного, який опублікував фото своєї руки з чоловічим манікюром. 
  • Згодом чоловік розповів, що це був соціальний експеримент на толерантність, який користувачі соцмереж... не пройшли.
  • А що про чоловічий манікюр думаєте ви? Пишіть відповідь у коментарях.

Пост тернополянина набрав тисячі коментарів. Хтось підтримував таку ідею, хтось вважає це безумством. 

- Чоловіки мають залишатись чоловіками. Сьогодні нігті, завтра пірсинг в пупку, після завтра сукня і підбори, - пише Анастасія.  

Але дехто підтримує сміливі експерименти чоловіків.

Відео дня

- Краще бути мужиком з манікюром, ніж мужиком-бидлом. Кожна людина має право виражатись, як хоче, але ображати інших - це просто дно, - вважає Галина. 

Чоловічий манікюр: чи потрібен чоловіку манікюр та нейл-дизайни

"Соціальний експеримент"

Сам блогер через кілька днів знову опублікував фото манікюру та написав про те, що втомився від безтолерантності людей. 

- Чи мені соромно? Так. Але, не за себе, а за наше суспільство, - пише він. -  Для мене це не про зовнішність, а швидше, соціальний експеримент. І ми його провалили з тріском! Ті самі люди, які виставляють репости з бездомними собачками, лайкають відео проти булінгу і виступають за жіночі права - пишуть «** , як гей!»⠀

Петро вважає, що жінки  і чоловіки мають рівні права на самовираження, незалежно, чи це про роботу, творчість чи їх вигляд. А зовнішній вигляд має бути доглянутим. Все решта-це лише ваші очікування від інших!

"Чи ходять тернопільські чоловіки на манікюр"

Серед зірок і справді чоловічий манікюр у 2020-му році набирає популярності. Можливо, на це вплинули кліпи відомого Моргенштерна, який часто з'являється у YouTube із кольоровими нігтями, але до Тернополя така мода наразі не дійшла. 

Як розповіла майстриня манікюру одного із найвідоміших салонів краси в місті каже, що із ста її клієнтів, лише 1-2 будуть чоловічої статі. 

- Я бачила бурхливе обговорення цього манікюру в соцмережах, але поки в нас такий манікюр не дуже поширений, - розповідає майстриня. - Чоловіки приходять лише на стандартні процедури: обрізання кутикули, створення форми. Можливо, після цього поста щось зміниться, і люди не будуть боятись ризикувати. 

Мода на чоловічий манікюр набирає популярність (ФОТО)

"До манікюрниці ходив один раз в житті"

Пані Олена говорить, що найчастіше на манікюр чоловіки приходять напередодні важливої в житті події: весілля, хрестини, а от кольорового манікюру чоловікам вона не робила ще жодного разу. 

- Якби прийшов чоловік і сказав, що він хоче манікюр - я б зробила, - говорить жінка. - Це право кожного. 

Натомість більшість чоловіків у коментарях написали, що ніколи б не погодились на кольорові нігті. 

- Я лише один раз в житті ходив на манікюр. Перед власним весіллям і то, лише тому, що дружина записала, - розповідає тернополянин Олег. - Я вважаю, що в чоловіка мають бути доглянуті руки, але все можна зробити самому. 

"У моді доглянуті руки"

Як розповідає майстриня манікюру з 15-річним досвідом Вікторія Захарків, у Тернополі наразі, чоловічий манікюр не дуже популярний. І на це є кілька причин. 

- Насамперед, треба розуміти, що не усі салони готові робити чоловічий манікюр. Це затратно по часу, це важче, ніж жіночий і це не дуже прибутково, - каже майстриня. - У всі часи були чоловіки, які доглядають за руками, і це стереотип, що якщо чоловік іде на манікюр - він нетрадиційної орієнтації, але зараз люди вже по-іншому до того ставляться, направду. Чоловіки теж люблять естетику і некомфортно себе почувають з недоглянутими руками. 

Як каже майстриня, Тернопіль, мабуть, не готовий до таких трендів, але у великих містах кольорові нігті у чоловіків - доволі поширені. 

Як вважаєте ви, чи потрібний чоловіка догляд за руками від спеціаліста? Пишіть відповідь у коментарях. 

Опитування

Чи подобається вам чоловічий манікюр?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (219)
  • Анна Пилипчук

    Якщо це вас не стосується, то і хвилювати не повинно)
  • Ірина Пишна

    Яке кому діло в кого які нігті.
    Що за середньовічні погляди🤦‍♀️ ми всі дорослі люди: хочете нігті-робіть, не хочете-не робіть, але не критикуйте, де ж димократія?
    Орієнтація людини -це її вибір і нікого це немає стосуватись

    Ірина Пишна reply Ірина Пишна

    Светлана Садовская а краще щоб це був чоловікоподібний педофіл?
    Жінки теж носять чоловічі штани, стають успішними на роботі. Що тепер? Спалити? Колись палили, думаю норм методи були🤷‍♀️

    Светлана Садовская reply Ірина Пишна

    Ірина Пишна бачила можливо в просторах інтернету що для чоловіків створене ПЛАТТЯ? Як на мене, то нам конкретно нав'язують теперішні тренди де є забагато жіночних чоловіків та чоловікоподібних жінок... 👎

    Juliya Syvyniuk reply Ірина Пишна

    Ірина Пишна Іра, насправді до орієнтації то не має відношення. Просто симпатичний манікюр 😀 і дійсно якщо людина хоче, може  самовиражатись як їй завгодно;)
  • Ірина Карнаух

    Підтримую! Виглядає доволі стримано та мінімалістично
  • Надія Данчишин

    Угу...а Гучі плаття для чоловіків випустив...в клітиночку і в квіточки ..

keyboard_arrow_up