Партнер рубрики Події

Три роки на посту Президента України. Чи задоволені у Тернополі Володимиром Зеленським? (ОПИТУВАННЯ)

Три роки на посту Президента України. Чи задоволені у Тернополі Володимиром Зеленським? (ОПИТУВАННЯ)
  • 57 день героїчного протистояння нашої армії та народу проти російської агресії. У цей день три роки тому, а саме 21 квітня 2019 року, Володимир Зеленський здобув перемогу  у другому турі президентських виборів. За нього проголосували 73% населення.
  • Журналісти «20 хвилин» запитали у перехожих, чи задоволені вони роботою гаранта та що йому бажають у такий непростий час?

Президент України є главою держави і виступає від її імені,  є гарантом державного суверенітету, територіальної цілісності України, дотримання норм Конституції України, прав і свобод людини і громадянина.

Що про роботу керівника держави думають у Тернополі?

Містяни та переселенці кажуть, що в непростий час підтримують дії президента. Дехто змінив свою думку про президента після початку війни. Як відповідали перехожі – дивіться на відео.

Відео дня
v class="video-block">

Сергій, 18 років, переселенець з міста Дніпро. 

Сергій переїхав до Тернополя разом зі своєю сім'єю.

- Я дуже прекрасно та чудово ставлюсь до Володимира Олександровича, він чудова людина. Я від нього в захваті. Якщо Зеленський знову буде балатуватися на президентські вибори я його підтримаю, - каже Сергій.

Костянтин, 47 років, автомеханік з міста Краматорськ, що на Донеччині.

У Тернополі опинився, бо тікав від бойових дій.

– Моє ставлення до Зеленого позитивне, у такий час йому хочеться побажати терпіння та здоров'я. За останні три роки моя думка залишилася незмінною, я завжди в нього вірив.

Оксана,60 років, пенсіонерка. Живе в Тернополі

– Народ обирає президента, а потім з нього справжнього Гаранта Конституції робить громадянське суспільство. Зеленський – наш вибір, і ми цей вибір поважаємо. Зараз його можна назвати світовим президентом. Бажаю Володимиру Олександровичу мужності та здоров'я.

Надія, 52 роки, керівник дошкільного закладу

– Я голосувала за Зеленського, зараз розумію, що у своєму виборі не помилилася. Мужності та сильного духу бажаю Зеленському!

Світлана, 34роки, доглядає за дитиною, приїхала до Тернополя з Миколаєва

– Я добре ставлюсь до нього, голосувала за Зеленського. Наш президент підтримує країну, українців у такий складний період. Від себе хочу побажати, щоб він завжди залишався чесним та справедлим, насамперед мужності йому. Також бажаю надалі підтримувати народ і у майбутньому щоб пішов на другий термін президентом.

Олег, 40 років, самозайнята особа.

– За останні роки моє ставлення до Зеленського змінилося, на виборах я проголосував не за нього.  Зараз Зеленський справляється зі своїми обов'язками, питань до нього немає. Бажаю президентові не відхилятися від того курсу, який він взяв на перемогу.

Автор: Анастасія Гришкова 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (719)
  • Ірина Чорна

    Шановні редактори поважного видання, а можна обійтися без провокаційних запитань щодо влади у країні. Війна!!! Чи забули? Чи може на журналістиці ви не вчили психологію?

    Володимир Сенишин reply Ірина Чорна

    Ірина Чорна це вже пдготовлюють "нАрІт" До майбутніх виборів. Нехай ще відносять, для повноти картини. На сьогодні український народ є  найкращим та гордістю нашої держави, який не скорився не дивлячись на великі жертви та захищає свою державу. А президенти приходять та відходять, залишається тільки Україна та її нескорений, непереможний народ.
  • Надія Мацієвська

    Наш президент- це наша гордість,він єдиний ,який дбає про народ. Дякуємо Тобі Боже за все.
  • Галина Щеглова

    Судячи з коментарів,скоро у нас буде як в раші.Ідолопоклоніння.
    Що може з людьми зробити телевізор
  • Yura Kuzmuk

    Перший Поезидент України

keyboard_arrow_up