Партнер рубрики Події

Троє ухилянтів з Тернопільщини намагалися втекти до Угорщини

Троє ухилянтів з Тернопільщини намагалися втекти до Угорщини

Лише за одну добу прикордонники затримали 18 чоловіків-порушників перетину кордону.

Прикордонники Мукачівського загону 12 лютого затримали трьох жителів Тернопільщини при спробі незаконно перетнути державний кордон з Угорщиною. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Прикордонний наряд зупинив спочатку двох мешканців Львівщини, а пізніше ще й затримали двох тернополян, одесита, харків’янина та запорожця.

«Не мала успіху спроба незаконного перетину ще для однієї групи порушників, до складу якої увійшли житель Закарпаття, Львівщини та Тернопільщини. Чоловіків затримали прикордонники відділу «Косине», — йдеться в повідомленні.

Відео дня

Загалом лише за одну добу, повідомляють прикордонники, вони затримали 18 чоловіків-порушників.
Стосовно усіх затриманих складено протоколи про адмінправопорушення, передбачене ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», справи скеровано до суду.

Читайте також:

Умовний строк не рятує ухилянта від мобілізації — замголови Нацполіції.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Viktor Aleksandrovich Ka

    Ухилянт це-той,що роками ніц невиробляв та виготовляв для економіки ,жив за рахунок роботяг  ,а тепер замість себе і надалі роботяг використовує!
  • Іра Березівська

    Люди хочуть жити тут немає за що йти і відавати найдороще своє житя чому ні один з ТЦК нейде на передову та він би там дня не пробув а втік в нас воєний стан а повномаштабної війни ніхто не оголосив вони немають нічкого права викрадати людей
  • ЛЮДИ, ХОЧУТЬ , Ж И Т И! а не здихати за статки олігархів і за травневі шашлики!

keyboard_arrow_up