Партнер рубрики Події

Трьох дітей знайшли мертвими у ставку на Чортківщині

Трьох дітей знайшли мертвими у ставку на Чортківщині

30 січня завершилися пошуки дітей, які пішли з дому 28 січня. На території ставу в селі Переволока водолази знайшли у місцевому ставку тіла трьох школярів.

Закінчилися трагедією пошуки школярів, які зникли 28 січня у селі Перевелока Чортківського району. Сьогодні, 30 січня на території ставу в селі Переволока водолази знайшли у місцевому ставку тіла трьох школярів.

Про це повідомив очільник поліції Тернопільщини Сергій Зюбаненко.

— Проведемо детальний аналіз цієї трагедії в рамках розслідування кримінального провадження відповідно до статті 115 Кримінального кодексу України, — зазначив Зюбаненко.

Відео дня

На зображенні може бути: озеро та текст «на жаль...»

Нагадаємо, 29 січня співробітники Служби порятунку долучились до пошуків трьох неповнолітніх жителів села Переволока Бучацької територіальної громади Чортківського району.

Відомо, що підлітки 2009, 2010 та 2011 років народження вийшли з дому 28 січня й не повернулися.

Спочатку в пошуково-рятувальній операції взяли участь 10 рятувальників з Бучацького гарнізону ДСНС, 15 поліцейських та 20 добровольців з числа місцевого населення.

Співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій оглянули ставки та прилеглу територію південніше села Переволока. Із настанням темної пори доби пошукові роботи було призупинено – зниклих підлітків не виявлено.

Вранці 30 січня пошуки продовжували. Від ДСНС залучили 40 чоловік особового складу та 10 одиниць техніки: група водолазно-рятувальних робіт, гірське пошуково-рятувальне спелеологічне відділення, кінологічне відділення та фахівці сектору БПЛА.

Згодом в ДСНС повідомили, що під час обстеження дна водойми водолази виявили та доставили на берег тіла дітей. Обставини надзвичайної події встановлюються.

 

Читайте також:

На Тернопільщині розшукують трьох підлітків, які пішли з дому й досі не повернулися

У Чортківському районі призупинили розшук підлітків

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Olia Makogin

    Світла пам'ять загиблим дітям
  • Наталя Савіцька

    Дуже важко, це велика втрата.Царство небесне
  • Yaroslav Melnitsky

    ЦАРСТВО НЕБЕСНЕ
    ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ
  • Стефанія Мандзій

    Який ужас. Співчуття рідним

keyboard_arrow_up