"Це алкаш, хай валяється. Потім встане і піде". Читач розповів, як медики на вокзалі поводилися з чоловіком, який лежав на землі


"Це алкаш, хай валяється. Потім встане і піде". Читач розповів, як медики на вокзалі поводилися з чоловіком, який лежав на землі
  • На чоловіка, який близько 9 ранку у понеділок, 24 грудня, лежав неподалік медпункту залізничного вокзалу увагу звернув перехожий Віталій.
  • "20 хвилин" читач розповів, що чоловіку потрібна була допомога, бо йому відняло ноги, але працівники медпункту на вокзалі не поспішали йому допомогати. 
  • Читач сам викликав "швидку", а поки медики їхали, зняв на відео те, як медсестри з медпункту вокзалу та поліція поводилися з чоловіком. 

- Чоловік був трохи напідпитку, але в нього від холоду ніби ноги відмовили, - розповідає читач. - Він лежав біля медпункту, але на нього ніхто не зважав. Я пішов до медсестри і попросив, щоб та викликала "швидку". Вона мені коротко відповіла, що це "алкаш" і хай валяється. Потім встане і піде. А "швидку" не викликатиме, тому викликав я. Але поки медики їхали, то напарниця медсестри почала штовхати чоловіка. У мене є відео, як вона підійшла до нього із візком, почала тягати його, сваритися.  Коли я запитав чому вона так поводиться з людиною, то почув, що він їй не потрібен, хай його поліція забирає і, щоб я не вчив її як потрібно працювати. Потім ще з вокзалу підійшли поліцейські і теж почали шарпати бідолаху. Той пробував самостійно піднятися на візок, аті його так шарпали, що він аж впав. Пізніше прийшли прибиральники, посадили чоловіка на візок і завезли на вокзал до приїзду "швидкої". 

Читач розповідає, що коли поїхав з вокзалу, то телефонував на "103", хотів поцікавитися куди забрали чоловіка. Йому відповіли, що після того, як він викликав "швидку", одна із працівниць медпункту на вокзалі скасувала виклик. А інша медсестра повторно викликала медиків. 

Відео дня

"Швидка" на вокзал таки приїхала і, як каже Віталій, у диспетчерській службі "103" йому сказали, що чоловіка медики забрали у медзаклад. 

Журналістка "20 хвилин" відстежує цю проблему, як свою поведінку пояснюють працівники медпункту на залізичному вокзалі - читайте згодом. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (15)
  • Надежда Николаевна

    Совсем душу человеческую потеряли.Каждый человек может быть на его месте,он не знает что с ним может случиться в любую минуту.
  • Fantic Confetkin

    А наши врачи совсем страх потеряли.То на квартиу по 3часа едут и обслуживать не хотят.Гнать таких надо.
  • ната

    хворго передати лікарям швидкоі допомоги які відправлять до спеціалізованого закладу а не анульовувати виклик грош ціна таким медикам завтра на цьомуж місці  можемо бути ми
  • ната

    медсестра перебуваючи на чергуванні зобовязана доставити хворого до медпункту роздіти поміряти артеріальний тиск температуру  поставити назогастральний зонд промити шлунок ввести сорбенти підколоти вену ввести40 процентну глюкозу так як рівень цукру при вживанні алкоголю знижуеться
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up