У Борщеві під час пожежі загинув чоловік: у поліції повідомили подробиці

У Борщеві під час пожежі загинув чоловік: у поліції повідомили подробиці

Рятувальники евакуювали вісьмох мешканців будинку.

24 травня о 19:05 на номер Служби порятунку «101» поступило повідомлення про пожежу в м. Борщів Борщівської територіальної громади Чортківського району

Пожежа виникла на вул. Шевченка в квартирі на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку, повідомляє Головне управління ДСНС України у Тернопільській області.

В квартирі вогнеборці виявили тіло громадянина 1949 року народження.

Відео дня

Внаслідок пожежі знищено телевізор, речі домашнього вжитку та диван на площі 6 м кв. Пошкоджено облицювання стін та стелі на площі 55 м кв., паркет на площі 20 м кв.

Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Пожежу ліквідовано черговим караулом 8-ї державної пожежно-рятувальної частини 4-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління.

Під час гасіння рятувальниками проведено евакуацію вісьмох мешканців будинку.

У поліції повідомили подробиці нещасного випадку.

— Сильне задимлення в під'їзді багатоповерхівки занепокоїло місцевих мешканців. Люди почали встановлювати звідки йде дим. Обійшовши квартири вони побачили, що пожежа виникла у сусіда, — повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Люди відчинили двері, але через сильне задимлення та вогонь зайти до квартири не змогли. Вони викликали пожежників. Рятувальники, погасивши пожежу в кімнаті, побачили бездиханне тіло господаря. 73-річний чоловік хворів. За ним доглядала донька і сусіди. Ще в обід до дідуся заходили відвідувачі, а вже за кілька годин виникла пожежа.

Експерти припускають, що причина загоряння — коротке замикання. Даний факт працівники поліції внесли в ЄРДР згідно зі ст. 115 ККУ з поміткою "нещасний випадок".

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олег Кушнір

    Шкода.

keyboard_arrow_up