Партнер рубрики Події

У Бучачі – надзвичайна подія? Поліція і рятувальники на місці (оновлено)

У Бучачі – надзвичайна подія? Поліція і рятувальники на місці (оновлено)
  • За неофіційною інформацією, на підприємстві розлили чималу кількість хімічної речовини. Від запаху аміаку нічим дихати.
  • На місці працюють поліція і рятувальники.
  • Зараз у Бучачі, біля інституту чути дуже різкий запах аміаку в повітрі... Рятувальники та поліція уже на місці, - таке повідомлення близько 23.10 з’явилось на сторінці бучацького активіста Романа Довбенка.

Як з’ясувалось, йдеться про Бучацький інститут менеджменту і аудиту. Неподалік – підприємство «Квант». Саме на його території, за неофіційною інформацією, працівники розлили чималу кількість хімічної речовини. Від запаху аміаку нічим дихати, повідомляють місцеві мешканці.

За даними https://youcontrol.com.ua/, наразі на цьому місці працює фермерське підприємство "Весела гора". Місцеві знають як територію фірми «Квант». 

Відео дня

Тим часом місцеві мешканці підтверджують інформацію про нестерпний сморід у групі «Бучацькі справи».

- Можливо, хтось має якусь інформацію про те, що зараз відбувається в Бучачі? Знаю лише, що поліція їздить з посиленим контролем, і надворі пахне аміаком. Якась аварія? – цікавиться Tanya Babiichuk.

У коментарях люди підтверджують, що чують неприємний запах.

«Теж чую запах, незрозуміло чого, кругом подивилась - ніби нічого не горить. Ніби запах фарби або барвників», - пише Малик Марія.

У нас чути аміаком, дзвонили на 101, тому 10хв були у нас, казали, що у Сличинюка щось там перекачували, - відповіла Оля Борис. -  Сморід страшний.

Рятувальники тим часом повідомляють, що у фоє райлікарні ще о 16.55 виявили майже кілограм ртуті. Іншої інформації про надзвичайні події у Бучачі поки немає. 

- У місті Бучач, на вул. Галицька,40 – виявили у приміщенні фоє Бучацької центральної райлікарні місткості із  речовиною, схожою на металеву ртуть, - повідомили о 23.45 у прес-службі держслужби з надзвичайних ситуацій в області. - О 16.55 год. дану місткість з речовиною (810 г) працівниками ГУ НП в області передано у встановленому порядку на утилізацію фірмі МП «Альфа».

О 00.01 рятувальники надали інформацію, що насправді сталось.

  • До пункту зв'язку частини 9 державної пожежно-рятувальної частини надійшло кілька звернень від жителів вулиць Озерянської, С.Стрільців та І.Франка м. Бучач про те, що ними відчувається різкий запах невідомої речовини та подразнення дихальних шляхів, - повідомили опівночі рятувальники. - Виїздом на місце події чергового караулу 9 ДПРЧ Управління та працівників Бучацького ВП ГУ НП в області встановлено,  що джерелом запаху є недостатня герметичність вузлів під час технологічного процесу "перекачки" аміачної води з місткості автоцистерни в іншу місткість на території одного з підприємств.

З метою припинення розповсюдження відповідного різкого запаху у житловій зоні, з представниками даного підприємства проведено відповідну роз’яснювальну роботу щодо недопущення перекачування аміачної води у нічний час.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Сергей Волков

    Сергей Волков reply Сергей Волков

    Вот так как-то.
  • Христина Володимирівна

    Супер!!тіки щоб знищити народ !!!
  • Богдан

    Як можна проводити такі роботи у нічний час. Як казав умний один що за кжною дією стоіть підпис.
  • Ярослав Ковалів

    Путін чудить напевно....

    Василь Терлецький reply Ярослав Ковалів

    СВОЇ ПІДЄРАСИ ЧУДЯТЬ І САМІ СЕБЕ ВИТРОЮЮТЬ!!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up