Партнер рубрики Події

У червні йому виповнилося 50 років. Тернопільщина прощається з Ярославом Мудрим

У червні йому виповнилося 50 років. Тернопільщина прощається з Ярославом Мудрим
  • Ярослав Володимирович проживав у Тернополі, після закінчення міліцейського ліцею у Львові працював у Тернополі в органах внутрішніх справ. Служити пішов за контрактом, був головним сержантом стрілецького взводу.
  • Поховають Героя на кладовищі в селі Почапинці, де проживає його мати і рідний брат.

Тернопільщина оплакує Героїв, які загинули 9 липня 2022 року на Донеччині. Серед них – Ярослав Володимирович Мудрий, уродженець села Почапинці Підгороднянської громади.  

— Ярослав Володимирович проживав у Тернополі, після закінчення міліцейського ліцею у Львові працював у Тернополі в органах внутрішніх справ. Служити пішов за контрактом, був головним сержантом стрілецького взводу, — повідомили у Підгороднянській громаді. — У червні йому виповнилося 50 років.

Відео дня

Живим коридором земляки зустріли 14 липня труну із тілом свого Героя. 15 липня його проводжають в останню путь. Траурна процесія напередодні прослідувала від нижньої зупинки в селі Підгородне, відтак через Почапинці до церкви Св. Онуфрія. Після молебну тіло Героя доправили до батьківського будинку.

Поховають Героя на кладовищі в селі Почапинці, де проживає його мати і рідний брат.

— Висловлюємо щирі співчуття сім’ї та рідним загиблого Ярослава. Розділяємо ваш біль втрати, — каже Сергій Чапрак, голова Підгороднянської громади. — Низький уклін нашому воїну-захиснику. Вічна пам’ять.

Громадівці навколішки зустріли свого Героя, віддаючи йому останню шану і подяку. Навколішках зі сльозами і молитвою за спокій його душі земляки проводжають в останню путь Ярослава…

Редакція висловлює щирі співчуття матері, братові та всій родині, землякам, побратимам та всім, хто втратив дорогу людину. Вічная пам’ять, шана і слава Героєві…

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up