Партнер рубрики Події

У Чортківській громаді заборонили гучну музику. Для кого зроблять виняток?

У Чортківській громаді заборонили гучну музику. Для кого зроблять виняток?
  • Відповідно до рішення комісії, заборонено гучну музику, гучні співи, трансляції розважальної музики з використанням звуковідтворювальної апаратури, користування іншими гучномовними установками.
  • У громадських місцях слід дотримуватись тиші.
  • Ви підтримуєте таке рішення чи ні — проголосуйте в опитуванні. 

Рішення про заборону гучної музики на території Чортківської громади на час дії воєнного стану ухвалили на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Чортківської міської територіальної громади. Виключення становитимуть заходи, проведення яких погодила Тернопільська обласна військова адміністрація, повідомили у Чортківській міськраді.

Отож, відповідно до рішення заборонено гучну музику, гучні співи, трансляції розважальної музики з використанням звуковідтворювальної апаратури, користування іншими гучномовними установками. У громадських місцях слід дотримуватись тиші.

Також комісія рекомендувала Чортківському районному ВП ГУНП в Тернопільській області:
— здійснювати постійний контроль за дотриманням даного рішення у межах власних повноважень;
— вживати передбачені законодавством України заходи до суб’єктів господарювання та жителів Чортківської громади, які порушують встановлену цим рішенням заборону щодо додержання тиші в громадських місцях, гучного співу, трансляції розважальної музики з використанням звуковідтворювальної апаратури, користування іншими гучномовними установками, повідомили у міськраді.

Відео дня

А ви підтримуєте рішення про заборону гучних святкувань на час воєнного стану? Проголосуйте в опитуванні і діліться у коментарях.

Опитування

Підтримуєте рішення про заборону гучних святкувань на час воєнного стану?

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up