У Чорткові батьки уже втретє забирають дитину з садочка із синцем

У Чорткові батьки уже втретє забирають дитину з садочка із синцем

Хочу розповісти про садочок №7. Мій синочок ходить в ясельну групу. Сьогодні чоловік забрав дитину з садка з от таким синцем. Про це повідомляє Марія Петюх у мережі "Фейсбук" у спільноті Chortkiv.Online.

- Подзвонила до виховательки поцікавилась причину винекнення синця, а вона відповіла, що впав, - пише жінка. - Минулого тижня забрала сина з синцем на чолі. І минулого місяця теж був синець на чолі.

Далі пані Марі пишен, що вихователь каже, що вона не встигає за всіма вслідкувати, хоча в гурупу ходить 3 - 6 діток. З цілої групи.

- Відповідь одна, що він падає, або, то не її зміна була, - продовжує жінка. - Бувають забувають вдіти памперс на, що вони говорять,  що то наша вина, що ми не додивились. В кінці нашої розмови з вихователькою вона мені відповіла, щоб я не псувала собі і їй настрій. А якщо щось не подобається то переводити сина в другий садок.І щоб я її не лякала.Поясніть мені, буть ласка, люди як бути в цій ситуації і що робити?

Відео дня

Коментатори розділились на дві сторони. Одні підтримують виховательку:

- Ви замість того, щоб вияснити ситуацію на місці з вихователем і завідуючою, постите оце в усіх групах? Ваша дитина ніколи біля вас не падає? Чи вихователька спеціально її сама дряпала? Я б на місці виховательки і садочка подала на вас в суд за наклеп. Чи це просто привід показати народу новий манікюр?, - написала Тетяна Броніковська.

Інші - маму:

- По-перше, коли людина йде на роботу вихователем у дитячий садок її туди насильно ніхто не тягне і не тримає за руки і за ноги, і вона не дерево, що не може встати і піти і знайти собі інше місце роботи. Треба враховувати всі ризики при такій роботі. І так діти бігіють і так вони навіть падають і так буває, що є травми, але вихователь на те і є щоб слідкувати за дітьми і знати чого і як з тією чи іншою дитиною це трапилося. і крапка, не подобається нести відповідальність за чужих дітей - прошу двері з садка завжди відкриті, в чому проблема???)))) Мама однозначно права, що має знати що і як трапилося з її дитиною", - коментує Інна Сирник.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (18)
  • David Starr

    Вчора малий в садочку так доскакався, що їздив шви накладати на рану і не роблю з того проблеми, бо то дитина, нічого йому не станеться.
  • Алла Кошута

    ну не знаю,моїх два сина ходили в цей садочок і ніколи не було ніяких проблем малеча ходила з великим задоволенням, йє різні діти, якщо вони гіперактивні за ними важко слідкувати,а таких декілька і кожному підтерти,помити і прибрати.
  • Костя Нечитайло

    впало..вдарилось..ныц йому не сталося...



    згадайте себе в дитинствы..скыльки вешталися дворами, лазили по деревах-парканах..товклися, билися..мокли..ы все було ок...быльше рухалися, не було омпы..за ТВ не сидыли годинами...



    а тепер синячок.."о все...всы винны..виховательку спалити на багатты"...та більшість дітей взагалі не керовані...вдома недовиховають - а потім хтось винен
  • Anonymous

    батьків  нікуди не відпускали коли вони були дітьми, на фото видно що це подряпина то нормальне явище в дитячому віці, батькам порада якщо вони так трясуться над дитиною то раще найняти няню

    Алла Кошута reply Anonymous

    ха не факт що няня краще йє такі няні,що можна посивіти
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою 08:05 У Підволочиську чоловік продавав перероблений пістолет play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up