У Чорткові одружилася пара переселенців зі сходу України

У Чорткові одружилася пара переселенців зі сходу України

Це перше весілля внутрішньо переміщених осіб у місті за весь час війни.

1 квітня, у Чорткові вимушені переселенці зі сходу України поєднали свої серця шлюбом. Це перше весілля внутрішньо переміщених осіб у місті за весь час війни. Молодята одружились у Чортківському міськрайонному відділі РАЦС, повідомляє пресслужба Чортківської міської ради.

Олександр родом із Бердянська, а наречена Ганна із Маріуполя. Кохання між ними спалахнуло ще декілька років тому, втім остаточне рішення одружитись прийняли тепер.

Відео дня

У міській раді сподіваються, що урочиста церемонія назавжди запам’ятається молодятам, адже живим звуком присутніх потішив колектив Центру культурних послуг імені Катерини Рубчакової, а привітати новостворену сім’ю із таким відповідальним рішенням прийшов міський голова Чорткова Володимир Шматько.

— Бережіть один одного, проявляйте до один одного багато уваги, разом долайте всі труднощі і радійте щасливим хвилинам і удачам! — йдеться у вітальному повідомленні.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Iryna Vityshyn

    Не засиляйте свої міста русофіків , з них ця війна і навчалась , чого вони не їдуть до Москви? не кажіть що українці а говорять по руськи ,найшли чим тішитись , ма.
  • Виталий Филипов

    Кому шо
  • Svitlana Svitlana

    А він чого не на фронті?????

keyboard_arrow_up