Партнер рубрики Події

У деяких тернополян вже теплі батареї. А у вас?

У деяких тернополян вже теплі батареї. А у вас?

І хоча старт опалювального сезону анонсували на 17 жовтня, жителі деяких мікрорайонів Тернополя повідомляють про вже теплі батареї у квартирах.

 

Першими про подачу опалення до редакції «20 хвилин» повідомила жителька багатоповерхівки, що за адресою: вулиця Миру, 4-А. Зі слів пані Світлани, батареї поступово почали нагріватися з 17.00 16 жовтня.

— Весь будинок очікував на подачу тепла з 17 жовтня. Але батареї теплі вже. Сподіваємося, що це не просто перевірка комунікацій, а вже старт опалювального сезону. Добре, що дали трохи раніше, — каже пані Світлана.

Це перевірка чи вже повноцінна подача тепла – ми поцікавилися у Тернопільської міської ради.

Відео дня

— На запуск всіх котелень відповідні служби мають 72 години. Це може бути як перевірка, так і повноцінна подача тепла, — повідомила нам речниця Мар’яна Зварич.

Також у міській раді  просять реагувати на прохання комунальників.

— У КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» просять споживачів поставитися із розумінням до того, що технологічний запуск опалення не є одномоментним процесом, — йдеться у повідомленні, — Закликаємо мешканців міста відчиняти двері помешкань аварійним службам для проведення необхідних ремонтних робіт, які можуть виникнути при запуску системи теплопостачання, зокрема, заповітрення труб у будинках.

У міськраді наголошують, що часто через небажання відчинити двері чи відсутність господарів подача опалення може затриматися для всіх мешканців багатоквартирного будинку.

Працівники підприємств та аварійних служб працюватимуть у посиленому режимі, щоб забезпечити вчасний запуск котелень та теплопостачання до осель тернополян.

Нагадуємо, з 10 жовтня тепло подають до закладів охорони здоров’я, зокрема, у Тернопільську обласну дитячу клінічну лікарню та  у пологовий будинок Тернопільської комунальної міської лікарні №2.

Опитування

А у вас вже теплі батареї?

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (27)
  • Наталія Барановська

    Просвіти 8,теплі
  • Любов Стиран

    Холодні батереї на Злуки !
  • Ірина Гах

    Тепло
  • Ірина Чорна

    В закладах освіти ще холодно. В деяких будинках дійсно запустили опалення, проте через малий тиск повітряні "подушки" змушують мало не цілодобово спускати повітря. Одні нерви (((

keyboard_arrow_up