У Франції загинув 21-річний тернополянин. Рідні просять зібрати кошти, щоб транспортувати тіло додому

У Франції загинув 21-річний тернополянин. Рідні просять зібрати кошти, щоб транспортувати тіло додому
  • У Франції трагічно загинув тернополянин Юрій Коваль. Хлопець випав із вікна восьмого поверха у понеділок, 21 жовтня.
  • Рідні та друзі просять небайдужих тернополян допомогти зібрати кошти на транспортування тіла. 

Юрію Ковалю був 21 рік. Він поїхав близько пів року тому працювати у Францію. Там влаштувався на роботу, хлопець утеплював будинки.

- Жив разом із сім’єю свого друга, - розповідає мати хлопця Олена Коваль. - У нього все було дуже добре, працював на роботі, ми часто спілкувалися. І у цей день, коли він загинув, я ще вранці говорила із ним по “Вайберу”, - мати хлопця не може стримувати емоцій. - А ввечері мені телефонує його друг і каже, що Юра випав із вікна восьмого поверха. Ми не могли у це повірити.

Відео дня

Причина трагедії - невідома. Матері хлопця у французькій поліції кажуть, що не нададуть дані, поки вона не приїде до них. 

- Я нічого не знаю, нам нічого не говорять. Знаю лише одне, що він випав із вікна, - каже пані Олена. - Тому сьогодні вночі вилітаю туди, у Францію. Але потім потрібно буде транспортувати тіло Юри, а нам сказали, що це приблизно коштуватиме 3-4, 5 тисячі євро. Для нас зараз - це величезні кошти. 

На сторінках Юрія у соцмережах безліч фото із друзями, їх у нього було багато. Вони всі пригадують Юру, як життєрадісного та доброго товариша.

- За друзів і рідних був завжди горою, навіть, якщо були не праві, - пригадує один із його друзів Іван. - Ніколи не боявся нічого нового і завжди з ним було надзвичайно весело. Час від часу ми з ним переписувались, навіть за день до цієї трагедії я писав до нього казав, що ми всі за ним вже дуже скучили. 

Юрій збирався ще трішки заробити грошей і приїхати після Нового року. Рідні та друзі просять усіх небайдужих допомогти їм зібрати кошти, щоб транспортувати тіло загиблого в Україну.

Перераховувати кошти за реквізитами матері Юрія Коваля: Коваль Олена Олександрівна - 5168 7574 0397 4480

Редакція висловлює щирі співчуття родині та друзям Юрія. Нехай його душі буде спокійно і затишно у Царстві Небесному. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (13)
  • Ирына Паук

    Для достовірної інформації усе можна прочитати в групі прогресивні українці у Франції!!!
  • Ирына Паук

    Добрий вечір Українці!

    Щиро дякую усім небайдужим землякам, латвійцям, росіянам і от інших національностей людям, які від щирого серця надали допомогу для перевезення двох померлих молодих хлопців Юри і Михайла .  

    Щиро дякую волонтерам із груп Батьківщина і Світлиця, які запропонували в допомогу постояти вечорами на дев’ятьох станціях метро для ефективності і швидкості збірок.  

    1210€ було передано для родини Михайла і сума 1310€ передана родині Юри .

    Додатково, на прохання друзів і родини , мною було організовано збірку для Михайла на Leetchi до якоі приєднались його друзі , знайомі і зібрано 1416 € .  

    Сьогодні збірку закрито і через 2 дні кошти передамо родині.  

    Я від усієї душі Вам дякую за вашу допомогу, щирість, реактивність, доброту і довіру 🙏.

    Нехай Бог вас оберігає!
  • Павло

    Доброго дня громадо!

    Збирали гроші для транспортування двох тіл.... (ще мій друг Михайло Петрів помер.....сердце... хлопові 38 було....) але якимось дивним чином зібрані гроші віддали родичам Юри Коваля........ хоча у всіх групах збирали для двох ПОРІВНУ!!!!!!!! Люди близькі до Михайла теж давали для нього.....Що можу ще добавити...? Шануймося і слава «щирим» запроданцям українцям...... чи країні яка виховала таких покидьків....... риторика

    Tarik Tarantinovych reply Павло

    Павло, ти дурак! Я готовий тобі доказати, що ти пишеш фігню. Соромно, що таких людей носить земля....
  • Павло

    Доброго дня громадо!

    Збирали гроші для транспортування двох тіл.... (ще мій друг Михайло Петрів помер.....сердце... хлопові 38 було....) але якимось дивним чином зібрані гроші віддали родичам Юри Коваля........ хоча у всіх групах збирали для двох ПОРІВНУ!!!!!!!! Люди близькі до Михайла теж давали для нього.....Що можу ще добавити...? Шануймося і слава «щирим» запроданцям українцям...... чи країні яка виховала таких покидьків....... риторика

    Tarik Tarantinovych reply Павло

    На читай!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою 08:05 У Підволочиську чоловік продавав перероблений пістолет play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up