У Хоростківській громаді діти самотужки зібрали 13 тисяч гривень на ЗСУ

У Хоростківській громаді діти самотужки зібрали 13 тисяч гривень на ЗСУ

І знову наші діти всіх приємно дивують до сліз.

На першому фото дівчата з Хоростківської гімназії, які на блокпості зібрали 5 тисяч 518 гривень. Дівчата передали кошти до волонтерського штабу на допомогу нашим військовим.

Про це повідомляють на сторінці організації «Сильний Хоростків».

Відео дня

На другому фото дітки, які завзято організували блокпост по вулиці В.Івасюка в Хоросткові. Вони зібрали 7 тисяч 500 гривень та віддали у волонтерську організацію.

«З такими дітьми наше майбутнє 100-відсотково буде!!! І буде воно надійним та світлим, як ці юні волонтери. Ми пишаємося вами діти!!! Ви наш стимул до дій!!!! Саме ви додаєте ще більшого азарту і натхнення нам, дорослим, робити все для нашої спільної перемоги!!! Разом - ми сила!», — пишуть волонтери.

Дорослі, молодь та діти по всій Україні та за кордоном докладають зусиль, щоб підтримати українських Захисників. Впевнені, що з таким «цвітом» нації Україну чекає світле і прекрасне майбутнє!

Варто зазначити, що нещодавно волонтерська організація «Сильний Хоростків» передала на потреби своїх захисників бойовий дрон та дві машини. Кошти збирали усією громадою та з допомогою усіх небайдужих людей. 

Волонтери регулярно доставляють на фронт все необхідне для своїх бійців.

 Читайте також:

Відволікайтесь від поганих новин волонтерством: радить фотографиня з Тернополя (ІНТЕРВ’Ю)

Військовий пожертвував кошти для дітей одного з сіл на Тернопільщині

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up