Партнер рубрики Події

У Кутківецький ліс викликали дві «швидких», там знайшли непритомних підлітків

У Кутківецький ліс викликали дві «швидких», там знайшли непритомних підлітків
  • Про те, що щось трапилося з неповнолітніми у Кутківецькому лісі і на місці працюють медики, у редакцію «20 хвилин» повідомили читачі.
  • Журналісти дізналися подробиці ситуації. 

– Щось сталось у Кутківецькому лісі, напевно з неповнолітніми. Там є недобудована школа, – повідомили у редакцію «20 хвилин» читачі та надіслали фото.

Наші журналісти звернулися за коментарями на лінію «103».

– Так, нам надійшов виклик про двох непритомних підлітків. Їм по 15 років. У Кутківцях є закинута школа на вулиці Бригадній. Там підлітків знайшли непритомними, намагалися розбудити. Вони дихали, але були без свідомості. Ми відправили одразу дві бригади. Вони на місці обслуговують пацієнтів. Наразі іншої інформації я вам надати не можу, – повідомила чергова старша лікарка.

Відео дня

Станом на 18:50, на лінії «103» журналістам «20 хвилин» повідомили, що обох підлітків госпіталізували в Тернопільську обласну дитячу лікарню.

– Один із них у важчому стані, а інший дуже агресивний, не підпускав до себе лікарів. Обоє пацієнтів госпіталізовані. Попередньо, у них було передозування, – коментує чергова старша лікарка.

Також за словами чергової старшої лікарки на лінії «103», на місце події викликали поліцію.

– Патрульні отримували звернення про адмінправопорушення та виїжджали на місце події, де на той час вже працювали дві бригади швидкої медичної допомоги. Вони надавали підліткам допомогу, оскільки останні перебували з явними ознаками отруєння. В подальшому дітей госпіталізували у медзаклад. Правоохоронці повідомили про подію ювенальну превенцію, – прокоментувала в. о. речниці патрульної поліції області Ольга Пелих.

Наразі діти перебувають в анестезіологічному дитячому відділенні (реанімації). З ними працюють лікарі, як повідомили у пресслужбі Тернопільської обласної дитячої лікарні.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ігор Батьківський

    Вул. Петра Батьківського.( раніше вул. Бригадна)
  • Ігор Яворський

    Хімка.....

keyboard_arrow_up