Партнер рубрики Події

У квартирі бруд, а дитина досі без свідоцтва про народження: у Тернополі поліція вилучила з сім'ї 4-річного хлопчика

У квартирі бруд, а дитина досі без свідоцтва про народження: у Тернополі поліція вилучила з сім'ї 4-річного хлопчика

Дитина проживала в антисанітарних умовах. Коли правоохоронці побачили, що творилось у помешканні - не могли залишити там хлопчика.

Мати звернулася на спецлінію 102 та повідомила, що співмешканець погрожує побити її та малолітнього сина. Правоохоронці негайно виїхали за вказаною адресою на вул. Микулинецьку.

Те що побачили інспектори їх ошелешило.

4-річний хлопчик знаходився в антисанітарних умовах: брудний посуд та одяг, порожні пляшки, які лежали по всій квартирі, обшарпані стіни, і це далеко не весь жах, який побачили патрульні. В приміщенні знаходилась мати, яка мала явні ознаки сп’яніння та навіть не змогла пред’явити документи на дитину, бо ще не встигла отримати свідоцтво про народження.

Відео дня

З огляду на з'ясовані обставини, поліцейські не могли далі залишати хлопчика за адресою проживання. Тому спільно із соціальними працівниками, оформили всі необхідні документи для негайного вилучення дитини з сім'ї. Хлопчика відвезли до тернопільського центру соціальної реабілітації дітей.

Інспектори склали на співмешканця протокол за ч. 1 ст. 173-2 (Вчинення домашнього насильства) КУпАП та винесли тимчасовий заборонний припис. Надалі вирішуватиметься питання про позбавлення батьківських прав, повідомили у патрульній поліції Тернополя.

Читайте також: Дитина не їла два дні: з сім'ї на 15 Квітня вилучили хлопчика, за яким не доглядав батько

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (25)
  • Таня Котів

    сусіди настукачили
  • Наталя Гупало

    Публікація про Тернопіль.
  • Наталя Гупало

    Далеко не європейське бо не для людей а для мажорів хапуг брехунів злодіїв в законі.
  • Наталия Крупий

    Вас ше не притягували до кримінальної відповідальності за брехню мабуть?

keyboard_arrow_up