Партнер рубрики Події

У Львові відкрили перший в Україні центр рекрутингу української армії

У Львові відкрили перший в Україні центр рекрутингу української армії

Центр не має стосунку до структур ТЦК, а самі рекрутери не є військовослужбовцями. Тож там не вручатимуть повісток, а лише надаватимуть консультації.

У Львові відкрили перший в Україні центр рекрутингу української армії, який є незалежним від центрів комплектування. Це пілотний проєкт МОУ та Львівської міської ради. Про це повідомляє Львівський обласний ТЦК та СП.

«У центрі рекрутингу, який запрацював за адресою: вул. Костя Левицького 67, можна буде дізнатися всю актуальну інформацію про вакансії у ЗСУ. Важливо, що центр не матиме відношення до структур ТЦК, а рекрутери не є військовослужбовцями. Тут не вручатимуть повісток, а лише надаватимуть консультації», – йдеться у повідомленні.

Відео дня

У приміщенні нового центру рекрутингу ЗСУ щодня працюватимуть п'ять рекрутерів, які консультуватимуть усіх охочих щодо роботи в українському війську.

Центр, зазначають в Міноборони, не має стосунку до структур ТЦК, а самі рекрутери не є військовослужбовцями. Тож там не вручатимуть повісток, а лише надаватимуть консультації.

Центр працюватиме за адресою: Львів, вул. Костя Левицького, 67.

Надалі такі центри мають запрацювати по всій Україні.

Читайте також:

Рекрутинг для армії: що відомо про ідею Міноборони, яка замінить призов.

Вакансії у війську безробітним пропонуватимуть у Державних центрах зайнятості​​​​​​​.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up