Партнер рубрики Події

Вакансії у війську безробітним пропонуватимуть у Державних центрах зайнятості

Вакансії у війську безробітним пропонуватимуть у Державних центрах зайнятості

Йдеться про небойові спеціальності, які забезпечують функціонування армії в тилу.

Міністерство оборони України спільно з Robota.ua розпочали співпрацю з Державним центром зайнятості. Пропозиції про роботу у військових частинах тепер розміщуватимуть на Єдиному порталі вакансій Державної служби зайнятості. Про це повідомляють в Міноборони України.

«В першу чергу це стосується небойових спеціальностей, які забезпечать повноцінне функціонування та підтримку в тилу. Надалі буде здійснюватися підбір та професійне навчання кандидатів на спеціальності під замовлення Сил оборони», — зазначається в дописі.

На наступному етапі співпраці, зазначила заступниця Міністра оборони Наталія Калмикова, ці вакансії пропонуватимуть безробітним людям в кожному регіоні України.

Відео дня

«Мережа регіональних та базових центрів зайнятості налічує 535 установ та підрозділів. І взаємодія з ними дасть потужний поштовх для співпраці», — повідомила заступниця міністра оборони.

За два місяці реалізації проєкту рекрутингу Міноборони отримало понад 40 тисяч відгуків на вакансії у війську.

Раніше «20 хвилин» повідомляли, що Міністерство оборони заявило, що готове внести до Верховної Ради нову редакцію законопроєкту щодо вдосконалення мобілізації.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олег Петрович

    Це просто пздц!!!Вже скоро третій рік повномаштабної війни,а у такій скотобазі як центр зайнятості,тільки почали щось пропонувати!

keyboard_arrow_up