У медовий місяць Заставні планують на скутері "дослідити" Балі: екслюзив від "20 хвилин"

У медовий місяць Заставні планують на скутері "дослідити" Балі: екслюзив від "20 хвилин"

Нещодавно одружилась зіркова пара Тернополя – син колишнього мера міста Петро Заставний та інтернет-блогерка Аліна Френдій. Весілля було довгоочікуваним як для самих закоханих, так і тернополян, які хотіли побачити високий рівень організації свята. Тепер у закоханих медовий місяць.

А ми продовжуємо цикл публікацій з рубрики «Жінки відомих Тернополян». Про надійний тил знаних у місті персон мало що відомо. Хоча не в цьому випадку. Петро Заставний успішно працює в сімейному ресторанному бізнесі. Мало хто не чув про такі заклади, як ресторани «На небі»,  «Файне місто», «Клуб Файного», «Jan Amor» та «Пасаж Адлера 13». Супутницею життя сина нардепа є тернопільська блогерка та власниця магазину одягу «Frendiy_studio» Аліна Френдій. 6 вересня пара офіційно зареєструвала стосунки, а 8 – повінчалася. 

Одна компанія і музика на телефоні

Петро та Аліна знайомі дуже давно. Одна компанія, жарти і музика на телефоні, жартома розповідає відома тернополянка.

- Зустрічі в «дворіках», святкування Нового року, катання на роликах – усе це відбувалось в оточення одних і тих же людей, але тривалий час ми ніби не помічали один одного. У кожного було своє життя, свої інтереси, а ми були такі малі і смішні, що навіть дивно згадувати все це, - каже вона. – Ні я, ні Петя не могли подумати, що зараз будемо жити під одним дахом і прокидатись разом. Усе, що було тоді, можна назвати періодом до нашого нормального з ним знайомства (посміхається – перим. авт.).

Відео дня
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Temporary unavailable. ⠀ #honeymoon

Публикация от ALINA FRENDIY (@alina_frendiy) 16 Сен 2018 в 10:39 PDT

Петро продовжує і «викладає» свою версію цієї історії кохання.

- Усі жіночі розповіді чомусь відрізняються від чоловічих))) Я знаю Аліну вже дуже давно, ще коли нам було по 13 десь. Я мріяв про нові суперстари чи скейти, а вона хотіла танцювати хіп-хоп. З того часу минуло багато років, я повернувся з навчання зі столиці і зустрівся з подругою Іриною Дереворіз. Чомусь на зустріч прийшла і Аля, а Іра, як завжди спізнювалась. Наступного разу ми вже з коханою зустрілися у «Файному місті», Аля пила пиво, а я – «Старий Талін». Ми сміялися, що я п’ю жіночі напої, і так не зчулися, як проговорили три години…

До заручин готувався півроку

Зустрічалася пара три роки. І от у вересні одружилася. Ще рік тому Петро зробив Аліні пропозицію руки та серця, до цієї події, каже, готувався півроку.

- Я давно прийняв рішення і розповів про то батькам (це класно, але я весь цей час чув: «ну що там?», «ще довго?», «чому тягнеш?»). Першим моїм завданням після того було вибрати перстень, адже потрібно знати розмір і вподобання. З розміром було легко, я просто запитав про це у подруги, бо моє «безпалєвне»: «Це колечко якесь велике для тебе, а який у тебе розмір?», закінчилось здивованим поглядом Аліни і розумінням, що я надто близько до провалу і треба шукати вихід. Коли ми ходили на шопінг, я просто відійшов подивитися годинники, а потім ми пішли вздовж вітрини з обручками, і я сказав: «Фу, яке це бридке, а це гарне». На що Аля відповіла: «Та чого, ніби норм», таким чином сама розсекретила свої смаки, - зізнається тернополянин.

Петро так і не купив обручку в магазині, а працював над макетом перстня разом із ювеліром. Освідчуватися планував у Римі.

- Ми вийшли на станції біля Колізею, і одразу ці локація відпала через велику кількість туристичних кінних карет, - продовжує він. – Наступний мій план – фонтан Треві, але поки ми туди дійшли, я побачив, як хлопець уже там освідчувався, а всі то знімали на телефон і плескали. І я подумав, що пас… Дотягнув усе до Парижу. Хотів зробити пропозицію в перший день мандрівки, але хвилювання накрили… Коли в нас була річниця стосунків, я подумав, що точно треба освідчуватися. Але е якась магія… Як тільки я хотів зробити пропозицію, Аля, сама того не розуміючи, все наламувала. Проходячи паризькою вулицею з видом на Ейфелеву вежу, я зібрався з думками…Поки кохана зупинилася сфоткати вежу, я дістаю з портфеля сервертки, куди була замотана обручка, стаю на коліно, а далі найсмішніше.. Я сказав ці магічні слова, а вона – в сльози. І я не розумію, чи то від щастя, чи щось не так. Далі було «сльозливе так». І перстень таки вдягнув на пальця.

Хотіла без старих традицій

Своє весілля, як і кожна дівчина, Аліна мріяла організувати так, аби цей день був найромантичнішим у її житті. Зізнається, що хотіла зустріч на церемонії, без застарілих традицій, багато танців і сліз від щастя! До весілля готувались рік часу з моменту пропозиції. Організаційні питання вирішували поступово, чоловік допомагав, зустрічався з декораторами і уточнював кожну квіточку. На святі було 160 гостей, і саме вони зробили це свято. Особливо потішив молодят танець-сюрприз від друзів, який ті секретно готували. До речі, ведучим на весілля був відомий шоумен Володимир Остапчук.

Особливої уваги заслуговує сукня нареченої. Це, як розповідає Аліна, - виріб від кутюр, дизайнера Viktor&Rolf. Знайти в Україні її було важко, але дівчина це зробила. А з вибором допомагала мама, яка має досить витончений смак.

Медовий місяць – на о. Балі

Пара одружилася і мріє про щасливе подружнє життя. Основне у стосунках, на думку Петра, - це вміння знаходити компроміси, і почуття гумору, звісно. Сфери діяльності у подружжя різні, е добре, адже він і вона мають вільний простір. Хоча в робочих питаннях завжди радяться один з одним.

- Я завжди раджусь з дружиною, коли вибираю посуд і прибори, адже Аліна має блискавичне відчуття стилю. І я допомогою коханій вирішувати певні організаційні питання, - розповідає співрозмовник. – У сім’ї ж, як на мене, має бути головним чоловік. А от на кухні шеф у нас Аліна. Вона обожнює чистоту. У мене часто буває творчий безпорядок, тому цей напрямок курує вона.

Оскільки подорожі є спільною слабкістю молодят, то свій медовий місяць вони планують провести за кордоном.

- Ми завжди надаємо перевагу поїздці кудись, аніж новому холодильнику чи взуттю. Як то кажуть: «Яка різниця в яких ти кедах, якщо ти ходиш в них по Парижу?» - зауважує співрозмониця. – Медовий місяць запланували провести  в Індонезії на о.Балі. Обожнюємо взяти скутер і досліджувати територію, як справжні місцеві.

Про всі свої мандрівки дівчина планує і надалі розповідати у блогах.

Аліна почувається щасливою, адже Петро і є її ідеалом.

- Душа компанії, веселі жарти, красива смугою шкіра і поведінка справжнього джентльмена, - додає вона.

До слова, щодо весілля пари було немало розмов і критики серед тернополян. За словами Аліни, вона навчилась сприймати конструктивну критику від рідних людей, яких поважає, і на яких рівняється. А на різні коментарі на сайтах дівчина не має часу.

- Поки вони обговорюють нас, ми йдемо вперед, - акцентує тернополянка.

На питання, який же має бут образ справжньої жінки, успішної та реалізованої, Аліна Френдій дає досить цікаву відповідь.

- Конкретної однієї ролі для всіх жінок не існує у 21 столітті. Для мене особисто нагодований чоловік (необов’язково вдома), чистий дім і порядок в гардеробі, ну і самореалізація у всіх можливих напрямах, які до душі, - це запорука успішності. – А жінка, а «жінка, як квітка» . Якщо за нею доглядати, вона розквітає, якщо ні - гине. Тому чоловіки, говоріть частіше нам слова любові, а більше для щастя і не треба!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (89)
  • Наталія Присіч

    А ще за пів року не забудьте написати, як то їм то всьо файне надоїло  і вони поїхали кожен до свого дому.. певно вже нема новин і молодят інших..(
  • марія дідюк

    Ага нема більше новин в Тернополі аж така дурня Татусь накрав куточок і є защо швендятися А в Польщу на роботу слабо?
  • Саша

    Може будуть читати великі ресторатори ці коменти, то маю прохання забрати з проїжджої частини в центрі міста свої МАФи. Дякую на перед
  • Mercedes-Benz Ternopil

    великий мінус ----------------. тепер ще чимось похвастайтесь, тепер нажаль до вашого закладу не підемо.

    Сергій Надал reply Mercedes-Benz Ternopil

    Не на жать, а на щастя! Підтримайте чесних підприємців!

keyboard_arrow_up