У Обленерго змінили графік відключення електроенергії на Тернопільщині з 30 січня по 5 лютого

У Обленерго змінили графік відключення електроенергії на Тернопільщині з 30 січня по 5 лютого

У ВАТ «Тернопільобленерго» у неділю, 29 січня, змінили графік відключень електроенергії на тиждень з 30 січня по 5 лютого. Дивіться, коли не буде світла.

Даний графік розроблено ВАТ «Тернопільобленерго» з метою стабілізації забезпечення електропостачання споживачів Тернопільської області та застосовується для дотримання доведених НЕК «Укренерго» лімітів споживання електричної енергії для Тернопільської області з метою збалансування енергосистеми України.

У разі гострої необхідноті, ВАТ «Тернопільобленерго» буде застосовувати вимкнення електропостачання споживачів Тернопільської області і в поза зазначені години вказані у цьому графіку. Також, у разі відсутності потреби, у зазначені години вимкнення електропостачання споживачів не будуть застосовуватися.

Відео дня

Під час повітряної тривоги, працівники компанії не можуть перебувати на енергооб’єктах, це теж може збільшити перерву в електропостачанні.

Даний графік, зважаючи на технологію процесу з розподілу електричної енергії в межах Тернопільської області, а також на географічне розташування електричних мереж та їхніх електричних з’єднань між собою, не забезпечує рівномірного та циклічного вимкнення всіх споживачів.

Якщо вулиця повторюється в обох групах це означає, що відключення буде стосуватись різних будинків однієї вулиці.

Вимкнення, згідно даного графіку не застосовуватиметься до об’єктів критичної інфраструктури.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (167)
  • Мирослав Рудяк

    Ігор К.досить відгукуватись на кожен коментар,іди на передок і гавкай на москалів,чи слабо

    Ігор К reply Мирослав Рудяк

    Звісно

    Val Val reply Мирослав Рудяк

    Ботяра, земля тобі бетоном

    Ирина reply Val Val

    Два дибіли ( Ігор К і Val Val) - нафлудили ... 😜
  • Ілья Хорунжий

    Біда,тай годі. Багатий і генератори купить,і все до котла,і все до інтернету. Всерівно буде із світлом! Потім діткам групи купить,і виїдуть в Європу...А бідний Іван буде в окопах і без світла.... На те він і бідний Іван, якщо родився Іваном😭. Бережімо друг друга. Миру і добра,🇺🇦🇺🇦🇺🇦
  • Надія Левицька

    Скільки вже можна терпіти таку несправедливість за 3 години навіть хата не встигає нагрітися в інших містах зробили нормальний графік, навіщо писати можливо небуде коли виключають  на 6 годин, але це не у всіх є.такі будинки  на вулиці Крушельницької.що світиться цілий час і їм не потрібно економити
  • Kaktus

    Виродки знову 3 дають, 6 вирубають. Гандони штопані! Потім дивуються чому ніхто добровільно воювати не хоче йти. Відношення як до скотів, то які можутт бути питання?

    Ігор К reply Kaktus

    Питань немає. Напишіть свою адресу, відправимо бригаду. Буде вам світло.

    Yuriy Levchyk reply Ігор К

    Ігарьок пі-рьок. Ппц ти шустрий шнирьок

    Ирина reply Yuriy Levchyk

    Юрію - 👍️!...

keyboard_arrow_up