Партнер рубрики Події

У облраді - «замінування». Працює поліція (оновлено)

У облраді - «замінування». Працює поліція (оновлено)

Інформація про замінування шахти ліфта та двох автомобілів поблизу будівлі ОДА та облради надійшла на гарячу лінію в чергову частину СБУ 3 березня. О 13:35 дане повідомлення отримали працівники поліції.

  • На лінію СБУ надійшло повідомлення про замінування двох ліфтів та двох автомобілів біля ОДА та обласної ради, -  заявив з трибуни облради головний поліцейський області Олександр Богомол.

Після чого Олександр Богомол попросив усіх власників автомобілів, які є біля обласної ради підійти на перший поверх для того аби можна було без зайвих проблем провести огляд їхніх автомобілів на предмет наявності чи відсутності вибухівки. На місці працює слідчо-оперативна група та вибухотехніки.

  •  
  • Телефонував невідомий чоловік і спілкувався російською мовою, – каже заступник начальника Тернопільського відділу поліції Андрій Фірман.

У поліції повідомляють, що на місце ймовірної загрози виїхали правоохоронці, усі екстрені служби обласного центру, вибухотехніки та кінологи. Людей евакуювали. Фахівці встановлюють особу додзвонювача. Експерти оглядають приміщення. Нагадаємо, що на момент дзвінка тривала сесія облради.

Відео дня

 

До слова, у приміщенні обласної ради сьогодні відбувається сесійне засідання. Повідомлення про замінування поступило, як тільки обласні обранці почали розглядати питання щодо підтримки блокади торгівлі з окупантами-терористами та Російською Федерацією - країною-агресором.

В 15.00 наш журналіст на місці події побачила червону стрічку перед приміщенням ОДА та облради, а всередині правоохоронців. Пускають та випускають з будівлі усіх, але перевіряють сумки та просять показати документи. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Софія

    забембали з тими псевдозамінуванями. Коли буде справжнє, то вже ніхто й не повірить в небезпеку
  • Герасимчук Ростислав

    Походу тільки поліція в облраді і працює.

    Niko reply Герасимчук Ростислав

    ну хоть хтось працює
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:03 Нажились на авто для ЗСУ: кременчанин втратив 280 тисяч гривень при покупці транспорту з-за кордону 13:02 Як рухаються справи з ремонтом моста в Теребовлі (ФОТО) photo_camera 12:03 Як прикрасили Тернопіль до Великодня: підбірка локацій для фото photo_camera 11:01 На Симоненка горів балкон у багатоповерхівці. Як вберегтись від пожежі під час свят Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 10:02 Легко, а кольори неймовірні: 7 натуральних барвників, якими можна розфарбувати яйця 09:02 Соковитий лаваш з червоною рибою: корисний варіант шаурми за 10 хвилин 22:00 На Великдень в Тернопільській області порядок охоронятимуть понад 600 правоохоронців play_circle_filled 21:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 20:05 Що класти у кошик і що робити з пасками, які не з'їли: о. Олексій Філюк відповідає на ваші запитання 19:00 Тернопільщина втратила захисників Володимира Солтана, Володимира Попеля і Богдана Добрянського 18:08 На Тернопільщині відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання 17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up