Партнер рубрики Події

У пальтах та куртках вийшли випускники на урочистий парад містом (оновлене)

У пальтах та куртках вийшли випускники на урочистий парад містом (оновлене)

Погана погода на завадила тернопільським випускникам вийти на традиційний святковий парад містом. Випускники, їх вчителі та батьки зібралися біля Надставної церкви і пройшли  вул. Руською до міського стадіону. Рух транспорту на вул. Руській перекритий з 15.30 до 17. 00. 

Попри дощ та холод випускниці у легких вечірніх сукнях. Аби було хоч трохи тепліше, дівчата одягли шкуряні куртки і навіть пальта. Батьки переживають, що діти застудяться, дехто несе з собою теплі речі, аби згодом одягнути випускника. 

Хлопці ж, доводять свою стійкість до холоду та пропонують піджаки дівчатам.

Дівчата-випускниці розповіли, що найбільше від дощу постраждало взуття, тому замість підборів довелося взувати балетки та навіть кросівки. Але і ці зміни не зіпсували стиль сучасних тернополянок.

Випускниця Діана Цибуляк каже, що погода настрій їй та однокласникам не повпливала. 

- До дощу та холоду ми були готові, - розповідає дівчина. - Буквально вчора побачили, що прогнозують дощ і підбирали накидку, яка б доповнила образ.

 

Випускниця української гімназії Яна Миськів розповіла, що найбільше боялася, щоб через погоду відмінили парад.

- Ми дуже довго чекали на випускний, і погода не має псувати нам плани, - каже Яна. - Настрій через дощ не зіпсувався зовсім, адже то останній день, коли можна побути з однокласниками і байдуже, яка погода.

 

Зараз триває нагородження медалістів та святковий концерт на міському стадіоні. На місці перебуває журналістка "20 хвилин". Детальніше про сукні та оригінальні образи випускниць читайте згодом. Стежте за оновленями на нашому сайті. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Алла Чемна

    Парад парасольок ))
  • тойво

    шкода що в 1993 такого не було..
  • Оля Білинська

    Пригадую, як і ми колись під парасольками йшли... Буває...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up