Партнер рубрики Події

У парку Шевченка малюки наввипередки каталися на самокатах та біговелах

У парку Шевченка малюки наввипередки каталися на самокатах та біговелах
  • У парку ім. Тараса Шевченка для дітей, віком від 2 до 14 років, організували велоперегони «Круті віражі».

  • Маленькі учасники змагалися на біговелах, самокатах та велосипедах.

Змагання організували Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення та Тернопільський обласний осередок Федерації велосипедного спорту України. Для участі потрібно було лише зареєструвати дитину перед початком заходу.

- Ми проводимо змагання до Дня захисту дітей уже втретє, – розповідає організатор змагання, директор Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення Галина Федорович. – Такі заходи проводимо і впродовж літа. Діти в нас дуже активні, і тому велосипедні змагання в Тернополі мають велику популярність.

Відео дня

Перед початком організатори провели розминку та ознайомили найменших учасників з маршрутом.  Взяти участь у перегонах могли діти віком від 2 до 14 років. Головна умова – наявність транспорту, шолома та згоди батьків.

- Чудові враження у дітей, - каже мама учасника Олена. – Моєму сину 7 років. Він поки вчиться їздити на велосипеді. Обов’язково прийдемо на такі змагання ще, адже це весело, корисно і діти можуть знайти собі нових друзів.

Дистанція залежала від категорії учасника. ЇЇ визначали за віком і транспортним засобом.

- Я вперше привів сина на такі змагання, – розповідає тато учасника пан Степан. – Я хочу щоб у нього з’явилась любов до спорту, а також це гарний привід провести час разом.

Для всіх учасників організатори підготували медалі, грамоти та подарунки.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up