14-річна тернополянка вийшла прогулятись містом, а отримала планшет за участь в караоке на RIA-фесті

14-річна тернополянка вийшла прогулятись містом, а отримала планшет за участь в караоке на RIA-фесті
  • Дитячий конкурс караоке відбувсяу парку Шевченка в Тернополі 30 червня в рамках наймасштабнішої зустрічі читачів RIA-Fest.
  • Десятки юних співаків змагалися за звання найкрашого. Головний подарунок - планшет. 
  • Перемогла у конкурсі 14-річна Ангеліна Заваринська, вона співала пісню Kazzkи.

У Тернополі сьогодні відбувається велика зустріч читачів - RIA Fest.

Свято розпочалось із із виступів танцювальних колективів та учнів вокальної студії “Тріумф”. 

Зараз біля центрального входу в парк Шевченка розпочалось пісенне змагання у караоке між юними тернополянами. 

Відео дня

Участь у конкурсі взяли  діти, віком від 6 до 14 років. Для виконання вони обирали здебільшого укранські пісні. Найпопулярнішими композиціями були пісні  виконавців "DZIDZIO" і "KAZKA"

Головного переможця дитячого караоце обирали у чотирьох етапах.

Перший тур – “Співають ВСІ”

У першому турі пісню "Україна - це ти" Тіни Кароль співали усі охочі діти. З них ведуча обрала п‘ять найкращих учасників, які позмагалися за перемогу.

Другий тур - “Сольний виступ”

П'ять учасників  які самостійно обирали  пісню із запропонованих варіантів. Серед них лише троє потрапили у півфінал.

У другому турі 10-річна тернополянка Іринка Легкун виконувала пісню "Найкращий день". Вона каже, що музикою професійно не займається, але співати дуже любить.

- Я дуже люблю співати і сьогодні рада, що можу бути тут. Сподіваюсь на перемогу, - каже 10- річна Ірина.

Третій тур - “Півфінал”

У третьому турі, як і в попередньому, учасники обирали пісні, виконували їх і боролись за місце в фіналі.

Четвертий тур - “Фінал”

Двоє фіналістів знову співали пісню на вибір та позмагаються за перемогу, і головний приз – планшет. У фінальному двобої зійшлись 14 річні Ангеліна Заваринська та Яна Каритяк. 

Переможця визначали за оваціями. Після останнього виконання пісень оплески міряли кілька разів, адже обидві учасниці дуже сподобались глядачам. Із мінімальним відривом перемогу здобула Ангеліна Заваринська. 

 

- Я дуже здивована, не очікувала, що виграю, - ділиться враженнями переможниця. - Я сьогодні просто вийшла прогулятись і виграла планшет за те, що співала. Це дуже круто. Я дуже задоволена. 

Дівчина розповідає, що музикою займається з 8-ми років, а пісню Kazzkи  співала на істипі в музичній школі.

Окрім головногу призу, подарунки розігрували і серед вболівальників. Найктивнішою серед слухачів виявилась 12-річна Яна Васильків. 

- Дуже багато гарних емоцій на святі, - каже дівчинка. - Я вболівала за дівчинку, яка співала "Червону руту", вона дуже талановита, то вирішила  її підтримати. Не очікувала, що також виграю приз. 

Усі конкурсанти отримали подарунки від партнерів фесту. Діти розповідають, що свято принесло їм безліч позитивних емоцій. 

Нагадаємо, 17:00 – 18:00  відбудеться розіграш подарунків від ТМ « Вишнівецька». Ви маєте можливість виграти скутер, телевізор та головний приз - путівка в Європу. 

18:00 – 22:00 – на тернополян та гостей міста чекає концертна програма за участі найкращих музичних та танцювальних колективів Тернополя та розіграш подарунків серед передплатників газети «РІА плюс» Із живою музикою, яка тішить слух і веселить душу виступатиме для гостей  RIA Fest гурт “Фа Мажор”.  У програмі також - ексклюзивний виступ гурту “Bugs & Bunny” із використанням сучасної бандури. 

О 21:00 – заплановано виступ зіркових гостей,  головних представників карпатського року в Україні – гурту «ROCK-H» українського рок-гурту з Мукачева.


 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up