Партнер рубрики Події

У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку

У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку

Зниклу жінку із Золотопотіцької громади поліція знайшла мертвою у полі.

 

Пенсіонерку із Золотопотіцької громади, про зникнення якої повідомили односельці, розшукав дільничний офіцер поліції. Жінка була мертвою.

Про це повідомили в поліції Тернопільської області.

— 19 квітня до дільничного офіцера Бучацького відділення поліції зателефонувала староста Золотопотіцької громади із проханням допомогти розшукати 72-річну жительку одного із сіл. Пенсіонерка напередодні ввечері вийшла з дому і не повернулася, — йдеться у повідомленні поліції. 

Відео дня

Зникла мешкала із братом. Самотужки розшукати жінку йому разом із сусідами не вдалося, тож зателефонували до старости громади. 

Дільничний офіцер поліції Ігор Боднарук миттєво відреагував на повідомлення про зникнення людини: опитав односельців, встановив осіб, які востаннє бачили пенсіонерку. В ході обстеження території, зниклу поліцейський виявив у полі. Жінка вже була мертвою. За попередніми даними, вона померла природною смертю. 

«Коли отримуєш звернення про зникнення людей, я розумію, що потрібно реагувати миттєво, оскільки, одна хвилина може врятувати життя», — зазначає поліцейський. 

Ігор Боднарук працює дільничним офіцером Бучацького відділення поліції з 2021 року. Територія його обслуговування – Золотопотіцька громада, де проживає майже 8000 осіб. На службу до поліції він вступив у 2017 році та працював у групі реагування патрульної поліції.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що правоохоронці Тернопільщини просили допомоги у пошуку зниклого жителя Бережан Андрія Шкреметка. Чоловік з 1 квітня не виходив на зв’язок.

 

Читайте також:

Поліція розшукує жінку зі Зборівщини

Знайшли хлопця, який зник в Тернополі 28 березня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up