Партнер рубрики Події

У Чортківському районі призначили нових керівників територіальних підрозділів поліції

У Чортківському районі призначили нових керівників територіальних підрозділів поліції

Трьох нових керівників територіальних підрозділів у Чортківському райвідділі поліції представив 7 березня очільник поліції Тернопільщини Сергій Зюбаненко. 

Так, керівником Чортківського райвідділу поліції став полковник поліції Євген Березін, керівником відділення поліції №1 м.Борщів – капітан поліції Олег Дячук, а відділення №4 м.Заліщики очолив майор поліції Іван Перепельчук.

Про це Сергій Зюбаненко повідомив на своїй сторінці у соцмережі.

Усі очільники тимчасово виконуватимуть покладені на них обов'язки.

Відео дня

За результатами службової діяльності ці підрозділи показують позитивну динаміку щодо розкриття латентних злочинів, а також щодо викриття пріоритетних на сьогодні кримінальних правопорушень – незаконного обігу зброї та наркотиків, йдеться у повідомленні.

На запитання — чому так часто керівник поліції області змінює керівників територіальних підрозділів  — пан Зюьаненко відповів наступне:

— Насамперед, такі ротації пов’язані з тим, що в умовах воєнного стану хочу проаналізувати можливості та спроможності досвідчених поліцейських проявляти себе в умовах різного навантаження та не завжди в «комфортних» умовах, — зазначив очільник поліції області.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, яку кадрову політику обіцяв проводити Сергій Зюбаненко, коли його призначили очолити поліцію Тернопільської області. Також ми повідомляли, що новим начальником управління стратегічних розслідувань на Тернопільщині став Микола Рак.

 

Читайте також:

На Тернопільщині представили нового начальника управління стратегічних розслідувань

Що задумав новий начальник поліції Сергій Зюбаненко? Есклюзивне інтерв'ю про майбутні гучні викриття

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Михайло Михайлович

    Збільшується кількість сикливих ухилянтів

keyboard_arrow_up