У потягах «Укрзалізниці» тепер можна поїсти карпатські деруни, омлет із житомирських яєць і не тільки

На чотирьох рейсах розпочали тестування нового гарячого харчування.
Про це повідомляють у пресслужбі Укрзалізниці.
— Меню гарячих страв у поїздах далекого сполучення було одним із найочікуваніших оновлень в сервісі Укрзалізниці. Обирайте улюблені страви прямо під час подорожі й забудьте про звичний набір «варені яйця + курятина». Після тестування ми проаналізуємо фідбек пасажирів та разом оберемо найкраще меню, — йдеться в повідомленні.
Тестуватимуть меню на деяких найдовших рейсах:
- №351/352 Київ — Кишинів
- №95/96 Київ — Рахів
- №29/30 Київ — Ужгород
- №4/3 Запоріжжя — Ужгород
Меню розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко.
Страви приготовлені та заморожені інноваційним способом, який забезпечує свіжість продуктів і дозволяє зберегти смак після розігрівання.
Провідники зазначених поїздів із радістю запропонують:
- карпатські деруни;
- омлет із житомирських яєць;
- курку з подільською картоплею та овочами;
- кримськотатарський плов з яловичиною — абсолютний фаворит наших пасажирів.
Вартість страв: від 170 до 190 гривень.
Нагадаємо, раніще «20 хвилин» повдомляли, що Укрзалізниця запровадила новий маршрут до Польщі. Новий маршрут Укрзалізниці Чернівці — Рава-Руська — Варшава почав курсувати з 15 грудня.
Читайте також:
Уже курсує новий потяг до Варшави через Тернопіль, Чортків та Заліщики
Потяг до Рави-Руської знову зупинятиметься на станціях Товсте та Теребовля
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.