Партнер рубрики Події

У школі №18 вшанували пам'ять випускників, які загинули у російсько-українській війні

У школі №18 вшанували пам'ять випускників, які загинули у російсько-українській війні

Стіну пам'яті відкрили у школі №18, а також заклали алею пам'яті, аби вшанувати відважних випускників навчального закладу. Закревський Андрій, Червінський Богдан, Польний Тарас, Петльований Андрій — тернопільські Герої, які віддали свої життя за Україну.

В Тернопільській школі №18 відкрили Стіну пам’яті чотирьом загиблим Героям російсько-української війни, а також заклали алею пам’яті на шкільному подвір’ї . Тут воїни навчались та стали випускниками навчального закладу.

Про це повідомили в Тернопільській міській раді.

Відео дня

«Стіна пам’яті є не лише символом нашої поваги, а й зобов’язанням перед полеглими захисниками. Герої – Закревський Андрій, Червінський Богдан, Польний Тарас, Петльований Андрій є випускниками нашої тернопільської школи №18. Їхнє серце було міцнішим за сталь. Вони стали символом сміливості та відваги для всіх, хто знаходився поруч, – зазначив директор школи №18 Руслан Заброцький. – Допоки ми живі, житиме пам’ять про наших Героїв. Герої не вмирають. Вони будуть жити в пам’яті завжди».

Панахиду за полеглими відправив настоятель церкви Зарваницької Божої Матері УГКЦ отець Роман.

Учасники освітнього процесу разом з родичами тернопільських Героїв також заклали алею пам’яті на шкільному подвір’ї, висадивши квітучі насадження в пам’ять про наших відважних захисників.

Вічна пам’ять усім захисникам України, хто пожертвував найдорожчим – своїм життям. Низький уклін їм та слава Героям!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Яромир Керекелиця

    СЛАВА УКРАЇНІ
  • Якубович Марія

    Слава Героям!

keyboard_arrow_up