У суботні вечори тернополян запрошують на танці просто неба

У суботні вечори тернополян запрошують на танці просто неба
  • Сезон танців просто неба стартував у Тернополі 4 травня.
  • Всіх бажаючих запрошують на відкриті вечори латиноамериканських танців у парк імені.Т.Шевченка щосуботи о 20.00 годині, за умови хорошої погоди.

 Студія соціальних танців проводить  open air - танці просто неба для тернополян вже понад 5 років. Проходять ці заняття із танців щосуботи на о Чайка у парку ім. Тараса Шевченка. Щоб приєднатися до них, не обов’язково бути вмілим танцівником, достатньо мати бажання вчитися, – кажуть організатори заходу.

Ці оpen air організовує місцева студія танців Social Dance Club для всіх бажаючих.

   - Ми запрошуємо на відкриті вечори латиноамериканських танців, - каже керівник танцювальної студії Тарас Зелінський. - Це чудова можливість потанцювати та відпочити душею. Вже 4 травня ми розпочали сезон танців просто неба і триватиме він до жовтня. Танцюватимемо щовихідних, за умови гарної погоди. Ми хочемо, щоб приходили люди різних вікових і соціальних категорій.

Відео дня

Зазначимо, під час танців просто неба можна отримати професійні рекомендації від тренерів студії.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (26)
  • Ruslan Mishchiy

    Гарна практика!
  • Mukolakoval Koval

    Це сумер
  • Оксана Савицька

    Молодці,а у Франківсьску коли
  • Людмила Клим

    Класно)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику Від читача 21:33 Сольний концерт YAGODY 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 У Тернополі загорівся будинок: подробиці пожежі 15:35 Волейбольний майданчик на Циганці планують ремонтувати: у якому він стані та що мають робити play_circle_filled photo_camera 15:15 Актуальні вакансії роботи у Тернополі станом на 27 березня 14:53 На будівництві Палацу спорту привласнив майже 25 млн грн: слідчі оголосили про підозру 14:30 Лялькарки Кременеччини презентували ексклюзивні вироби 13:50 Чортківські ліцеїстки здобули перемогу на Всеукраїнській олімпіаді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up