Партнер рубрики Події

У Тернопіль приїде навчати англійської відомий волонтер Тарас Малюжинський (оновлене)

У Тернопіль приїде навчати англійської відомий волонтер Тарас Малюжинський (оновлене)
  • Приїхати влітку у Тернопіль навчати безкоштовно дітей та дорослих англійської знову планує вчитель з Канади Тарас Малюжинський.
  • Рівень володіння англійською як дітей, так і дорослих має бути середнім та вищим, ніж середній.
  • Реєстрація на курс починається 8 квітня

60-річний чоловік з українськими коренями живе у місті Вінніпег (Канада). Про себе пише, що він - син священика, учитель, чоловік, батько, волонтер, громадський діяч, протодиякон. На Тернопіллі у нього є мамина родина. А батькова родина - на Волині та на Львівщині.

У Тернопіль навчати англійської Тарас Малюжинський приїздить з 2013 року. Розповідає, що так хоче зробити щось для своєї Батьківщини.

Відео дня

Його професійний підхід до навчання включає розмови, музику, фізкультуру, спів, інсценізації, танці. Так, щоб діти були активними і брали повну участь у навчанні. Вони щодня слухають, говорять, пишуть, читають та навіть малюють по-англійськи. 


У Тернополі з 1 до 12 липня навчання відбуватиметься в обласній бібліотеці для молоді, на вул. Нечая, 29, а потім три тижні він навчатиме студентів, семинаристів УГКЦ та морських кадетів з Одеси в селі Заздрість на Тернопільщині. Ще вчитель планує зустрічі з англомовним клубом в "Бункермузі".


- Часто буваю в Тернополі, як учитель англійської, - пише Тарас Малюжинський. – Минулого року уроки відбулися в обласній бібліотеці для молоді на вул. Нечая, 29. Діти були по обіді на дві години, а дорослі займалися ввечері на три години. На це прийдешнє літо уже все сплановано. До речі, улітку буду без вус!

Навчання буде проходити за таким графіком: із 1-го до 12-го липня відбудуться курси англійської мови в обласній бібліотеці для молоді, як торік, розповідає педагог. Діти будуть займатися по обіді з 14.00 до 16.00 щобудня. А дорослі - з 17.00 до 20.00.

Потім він ще три тижні буде в селі Заздрість викладати курси, як і торік. Там працюватиме над англійською зі студентами, семинаристами УГКЦ та морськими кадетами з Одеси.

- Мені дуже приємно було з такими хорошими людьми попрацювати, - розповідає вчитель. - Ще й планую зустрічатися з англомовним клубом, який сходиться щотижня в "Бункермузі".

Торік свої курси пан Тарас називав "Англійська і Канада", а цього року його курс буде називатися "ABC English - American, British and Canadian English", - розповідає завідувач сектору документів іноземними мовами обласної бібліотеки для молоді Оксана Гуменюк. - Кількість місць обмежена - на навчання у бібліотеці запишуть 30 дітей та 40 дорослих. Навчатися зможуть діти 11-15 років, а у дорослих вік не обмежений. Рівень володіння англійською як дітей, так і дорослих має бути середнім та вищим середнього.

Реєстрацію учнів на курси Тараса Малюжинського в Тернополі починають 8 квітня. Зареєструватися можна буде безпосередньо в бібліотеці, зателефонувавши за номером 25-97-15, або написати в приватних повідомленнях на сторінці бібліотеки у соцмережі Фейсбук.

Курси є безкоштовні, хоч треба мати читацький квиток з бібліотеки, додає пан Малюжинський.

Стежте за новинами Тернополя у: Facebook, TelegramInstagramViber та YouTube.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up