Партнер рубрики Події

У тернопільських храмах, де неперервно моляться за українське військо, перебуватиме особлива реліквія

У тернопільських храмах, де неперервно моляться за українське військо, перебуватиме особлива реліквія

Частичка Хреста Господнього перебуватиме у храмах Тернопільсько-Зборівської єпархії УГКЦ, де неперервно моляться за українське військо.

З нагоди молитовної ініціативи неперервної молитви за українських воїнів, членів їхніх родин, полеглих воїнів та перемогу у війні, яка 22 січня почалася у Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ, на парафіях, які здійснюють молитовне чування, перебуватиме реліквія «Частичка Чесного Животворящого Хреста Господнього». Кожен охочий зможе поклонитися до святої реліквії хреста.

Про це повідомила пресслужба архиєпархії.

Реліквія, яку архиєпархія отримала з Рима (Італія) у супроводі документу про її автентичність, з благословення архиєпископа і митрополита Василія виставляється для привселюдного почитання в храмі, де відбувається молитовне чування у форматі безперервної молитви та перебуватиме впродовж усього дня. У 20.00, по завершенні молитви в храмі, вона передається на наступну парафію, яка переймає молитовну естафету згідно з усталеним графіком.

Відео дня

26 січня молитовну ініціативу неперервної молитви за Україну та військо прийняв храм УГКЦ Успіння Пресвятої Богородиці м. Тернополя, що по вул. Князя Острозького. Храм відчинено впродовж світлої пори доби. Ведеться онлайн трансляція Богослужінь. Вірян запрошують долучатися до молитви.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли про молитовну ініціативу у тернопільських храмах і графік участі церков у молитовній естафеті.

 

Читайте також:

У тернопільських церквах неперервно молитимуться за українське військо (ОНОВЛЕНЕ)

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up