Партнер рубрики Події

У Тернопільській військовій частині спростували, що бійців годують зіпсованими консервами

У Тернопільській військовій частині спростували, що бійців годують зіпсованими консервами
  • Бійці з передової поскаржились волонтерам на протерміновані сухпаї, які їм видали в дорогу.
  • У військовій частині Тернополя в присутності журналістів на відео відкрили ящик з сухпаями, вскрили пакети з харчами, перевірили кожну банку і пакет – все в нормі.

Бійці 128 бригади передали тернопільським волонтерам відео, що на передовій, де вони зараз служать, їх годують зіпсованими продуктами. Точніше, зіпсовані харчі їм видали на дорогу, коли діставались до місця несення служби.

У військовій частині А-3215 у присутності журналістів спростували раніше поширену інформацію однієї з бригад оперативного командування «Захід» про зіпсовані сухпайки, розкривши пакети та перевіривши дату виготовлення і споживання «на камери».

 

Відео дня

 

 

 

 

- Бійці скинули нам інформацію, що їх годували зіпсованими продуктами, - розповіла передісторію інциденту волонтер Логістичного складу АТО Христина Феціца. – Дехто з наших волонтерів на емоціях її поширив у соцмережах. Я особисто ще раз зателефонувала до хлопців та просила все ретельно перевірити. А якщо таки консерви і харчі протерміновані, вислати нам цей пакет. Сама особисто я не бачила зіпсованих харчів, тому стверджувати не можу.

Якщо бійці помилились, прийнявши дату виготовлення на кришці банок за дату кінцевого споживання, волонтери готові це визнати і вибачитись.

  • Наразі ми бачимо те, що є на відео, висланому бійцями, - каже Христина Феціца. – Адже не раз стикались з випадками протермінованих консервів. В даному випадку ми перевіряємо інформацію. І обов’язково повідомимо про результати нашої перевірки.

У тернопільській частині А -3215, яку тернополяни більше знають як 44 бригаду, «на камеру» відкрили ящик з сухпаями, розкрили кожен пакет і банку. Все було в нормі.

  • Ми переглядаємо соцмережі і нам на очі потрапила інформація про нібито протерміновані сухпайки, - каже прес-офіцер військової частини А-3215 Юрій Кульпа. - Це нас обурило, тому що інформація категорично неправдива і така, яка підриває авторитет Збройних сил України.

Результати перевірки дивіться у відео.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо потім він добровільно мобілізувався 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up