Партнер рубрики Події

У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток

У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток

Відвідувачів зоокутка просять уважно читати таблички щодо правил поведінки та не годувати тварин, якщо це заборонено адміністрацію парку.

Понад 20 різних видів тварин та птиці можуть побачити відвідувачі зоокутка в парку «Сопільче», який відкрили днями.

Про це повідомили в Теронпільській міській раді.

Місцеві жителі та гості міста можуть побачити в зоокутку: коня, поні, віслюка, козу, вівцю, павича, фазана, страуса, цесарку, муфлона, оленя, курку декоративну та домашню, кроля декоративного, буйвола, ламу, шотландську корову, гусей «Холмогорів», казарку канадську,  лебедів білого та чорного та косулю степову.

Відео дня

До цього часу звірі перебували у спеціально облаштованих вольєрах, а працівники парку здійснювали належний догляд за ними.

У міській раді просять громадян під час відвідування зоокутка уважно читати таблички щодо правил поведінки та не годувати тварин, якщо це заборонено адміністрацію парку.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Ira Kozyra

    Нехай краще подбають про належні умови перебування тварин і їх догляд,на лам без сліз не глянеш,постійно шерсть в грязюці,ніби їх ніхто ніколи не мив і не вичісував,а ще більша частина території це болото,особливо після дощу це помітно,коли навколо калюжі і бруд,а серед цього всього зеленіє клаптик трави два на два метри,хіба це нормально?
  • Ярослав Галущак

    А що парк вже переіменували?Донедавна був як  Топільче.
  • Приватна прокуратура.

    Треба туди усіх тварин з міськради переселити.
  • дайте тваринам спокій!!!! зоопарки це рабство і знущання над ними!!! тупорилі ідіоти!!!

keyboard_arrow_up