Партнер рубрики Події

У тернопільському парку облаштували зону барбекю зі столиками і мангалами

У тернопільському парку облаштували зону барбекю зі столиками і мангалами

Зона барбекю та нові пішохідні доріжки з’явилися у "Парку здоров’я" на "Дружбі". До кінця року там ще мають влаштувати освітлення.

 

- Переконаний, що жителі кожного спального мікрорайону повинні мати відпочинкову зону недалеко від власних будинків. У попередні роки ми облаштовували центральні парки та бульвари у різних мікрорайонах міста, а от на масиві "Дружба" облаштували у Тернополі перший з часів Незалежності парк, - розповідає міський голова Сергій Надал. - На цій ділянці раніше були чагарники та сміття. Мешканці зверталися до міської ради із проханням облаштувати там відпочинкову зону, роботи над якою ми розпочали торік.

Раніше очистили територію парку, облаштували пішохідні ділянки, встановили дерев’яну арку, дитячий та спортивний майданчики. Цього року у парку з’явилася нова зона для барбекю зі столиками та мангалами, додаткові урни для сміття, ще одна пішохідна ділянка, а також тривають роботи з влаштування вуличного освітлення.

- Звичайно, що реконструкція парку буде тривати й надалі. Адже у мешканців є пропозиції сполучити пішохідними ділянками парк із мікрорайоном "Кутківці", а також облаштувати громадську вбиральню, - додає пан Надал.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (27)
  • Мартюк Рома

    Коментатори, а шо ви всі такі рагулі? Вам печеня на лоб приклеїти то ви ше захочете шоб груди медом помастили.

    ретро reply Мартюк Рома

    Ромашка так навмисно голосно написав щоби ні хто нездогадався що він хронічний рагуль.
  • Мартюк Рома

    Коментатори, чо ви всі такі рагулі?

    Jura Jurges reply Мартюк Рома

    Ти на себе подивися....підарас вилитий...
  • Анонім

    ще сцену поставити і можно міні-Вуличний ринок провести)

    ретро reply Анонім

    В когось ще є якісь варіани і пропозиції, такі як тролейбус туда з зупинкою або бабок з семками і циганами?
  • ретро

    Бажано там смітник і туалет поставити. Бо якось незручно дивитися на голі дупи з кущів коли сидиш за столом і купую бродячих собак які готові тебе зжерти.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити Від читача 10:03 На Тернопільщині шукають роботу 554 переселенці 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом 15:20 Жителів Тернопільської області підозрюють у незаконному видобутку піску на понад 40 млн грн play_circle_filled photo_camera 14:30 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають і скільки коштували? photo_camera 13:55 Підозрюваним у нападі на поліцейських оголосили нове обвинувачення і взяли під варту 13:06 У селі біля Тернополя була стрілянина — 60-річний тернополянин отримав три вогнепальні поранення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up