У Тернополі аварія за участю громадського транспорту: є потерпілі

У Тернополі аварія за участю громадського транспорту: є потерпілі

Біля Збаразького кільця зіштовхнулися тролейбус та маршрутка. На місці дорожньо-транспортної пригоди працюють правоохоронні органи та медики. 

Як повідомляє речниця Патрульної поліції в Тернопільській області Катерина Метельська, аварія сталася через порушення водієм маршрутки правил дорожнього руху. 

– Водій маршрутки не дотримався безпечної дистанції через що власне і сталося зіткнення двох транспортних засобів. Тролейбус рухався у попутному напрямку. Внаслідок зіткнення троє людей травмувалися і їх госпіталізували до лікарні, – каже пані Катерина.

У водіїв взято забір крові на вміст алкоголю. Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу. Триває досудове розслідування.

Відео дня

Працівники поліції закликають водіїв бути уважними та дотримуватися правил дорожнього руху. Ненаражайте на небезпеку себе та інших. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Людмила Герій

    Ганьба,та таких водіїв позбавляти прав на водіння, людське життя для нього ні в що не ставиться, тоді йому така ж і відповідь.

keyboard_arrow_up