У Тернополі демонтують рекламні щити. Які вже пішли під знесення?

У Тернополі демонтують рекламні щити. Які вже пішли під знесення?

Рішення прийняв виконком.

9-го лютого муніципальна поліція та спеціальна робоча група міськради демонтували три рекламні конструкції на вулицях Київська, 1 і Текстильна. Підставою для таких дій стало незаконне розташування щитів.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді. 

Відео дня

Власники щитів наразі невідомі. Але, коли господарі знайдуться, їх запрошують звернутися до ТОВ «ТЕХНО-БУД-ЦЕНТР», що на вул. Андрея Шептицького, 4. Саме тут вони знайдуть свої рекламні об'єкти. 

Свої дії представники міськради та муніципальної поліції пояснили рішенням виконкому, від 28.12. 2022 року №1601 «Про демонтаж рекламних засобів».

Нагадаємо, що до переліку порушників увійшло 30 розповсюджувачів зовнішньої реклами.

Правила, за якими можна встановлювати рекламні щити на вулицях українських міст

Зовнішня реклама повинна відповідати таким вимогам:

А головне – об'єкти зовнішньої реклами не можуть бути встановлені без відповідного дозволу. Його має надати власник земельної ділянки, на якій встановлюватимуть щит, та господар самої конструкції або балансоутримувач будівлі.  Як правило, відповідні дозвільні документи необхідно оформлювати через владні структури. 

Читайте також

Автор Наталія Чепець

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Maxim Medvid

    А  обліпити весь центр навколо універмагу, вул Руську плакатами попри дорогу!? , розташувавши їх прямо на огорожі-відбійниках це законно😁?!? ларьки на тратуарі, реклама на всьому що можна, забудовані сквери , кафешки  на проїжджі частині,  надал особисто приїжджає "рішати" з машканцями вирубку дерев під ці самі ларьки,  гірше ніж в дев'яностих, перетворили місто на помийну яму, але з бруківкою, а Ви  пишете про три щити😁😁сором...
  • Papa Rimskiy

    Сьогодні антитеррористична операція журналюги це сенсація, чого сидите рівно на жопі?
  • andriy

    І 0 статей про свавіля тцкашників, шлюналісти...

keyboard_arrow_up