Партнер рубрики Події

У Тернополі евакуювали на арештмайданчик два покинутих авто

У Тернополі евакуювали на арештмайданчик два покинутих авто

Покинуті старі авто, які порушують правила благоустрою та заважають руху будуть евакуйовувати на штрафмайданчик, про це попереджає муніципальна інспекція

 

Тернополяни неодноразово скаржились в управління муніципальної інспекції щодо покинутих на тривалий період транспортних засобів.

Муніципальна інспекція разом з робочою групуою 24 листопада перемістили два покинутих транспортних засоби марки «Ford», які були розміщені поблизу житлових будинків на вул. Довженка, 11-А, вул. Героїв Крут,13, вул. Клима Савури,8, на арештмайданчик, що на вул. Бережанській.

Переміщення ще одного покинутого транспортного засобу заплановано провести 26 листопада.

Відео дня

Заходи вжито на виконання рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 17.11.2021 року № 1028 «Про переміщення покинутих транспортних засобів».

Повернення переміщених транспортних засобів здійснюється за умови компенсації виконаних робіт з транспортування та зберігання після надання документів, що підтверджують походження та право власності на транспортний засіб.

У разі неявки власників переміщених автомобілів, буде розглянуто питання про утилізацію цих транспортних засобів.

Читайте також: Паркування у Тернополі: з яких вулиць найбільше забирають автівки на штрафмайданчик?

 

У міській раді нагадують, на виконання рішення виконавчого комітету №716 та з метою очищення території міста від покинутих транспортних засобів на прибудинкових територіях або зелених зонах, які знаходяться в занедбаному стані, у Тернополі створено спеціальну робочу групу, що проводить організаційні та підготовчі роботи для подальшого самостійного або примусового переміщення покинутих транспортних засобів у відведене місце. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up