Партнер рубрики Події

У Тернополі іноземці презентували кухні народів світу

У Тернополі іноземці презентували кухні народів світу
  • Благодійний ярмарок «Кухні народів світу» відбувся у внутрішньому дворику адміністартивного корпусу ТДМУ.
  • Свої національні страви всім бажаючим за символічну суму пропонували студенти України, Єгипту, Ємену, Намібії, Польщі, Нігерії та Індії.

- У ТДМУ стартувала благодійна акція «Зробимо життя дітей щасливішим», - йдеться у повідомленні на сайті університету. - Її головна мета полягає у тому, щоб за допомогою облаштування реабілітаційної кімнати необхідними засобами додати радісних моментів у житті тих дітей, які потребують нашої підтримки та допомоги.

Одним з заходів у рамках цієї акції став благодійний ярмарок «Кухні народів світу».

Відео дня

Під час ярмарку можна було спробувати справжній єменський плов, який власноруч приготував студент ТДМУ Омар Хюмід. Він зазначив, що це традиційна для його країни страва, яка є дуже популярною. Польські студенти пропонували томатний суп та інші наїдки. Студенти з Єгипту підготували традиційні для їх країни солодощі. Представники Намібії та Нігерії пригощали стравами з рису та курки. Студенти Індії приготували вегетаріанське частування.

Розмаїтими були столи українських студентів – від солодощів до улюблених всіма вареників. Найактивніше до благодійного ярмарку долучилися представники фармацевтичного та стоматологічного факультетів.

Загалом від продажу страв виручили 5000 гривень. За попередньою інформацію, за кошти, які студенти зібрали під час перших етапів акції, уже виготовили частину необхідних засобів. Невдовзі майбутні лікарі матимуть змогу особисто передати усе необхідне навчально-виховному комплексу №28.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 19:00 Ремонт на вулиці Сахарова: тролейбус №9 та автобуси №12 та №21 курсуватимуть за новими маршрутами Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 16:03 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла 11:30 Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 11:00 У Тернополі чоловік заховався у туалеті піцерії й вночі вкрав гроші з каси play_circle_filled 10:22 Що зміниться в Україні з 1 травня: мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up