Партнер рубрики Події

У Тернополі кличуть на збірні екскурсії: сплануйте свій вільний час

У Тернополі кличуть на збірні екскурсії: сплануйте свій вільний час

Вартість екскурсій у Тернополі 60 грн, по області - 480 грн.

Побачити замки, церкви, печери та почути цікаві легенди можна під час збірних екскурсій у Тернополі та області, які відбудуться незабаром. Про це повідомляє на своїй сторінці у соцмережі Туристично-Інформаційний центр Тернополя. 

1) 17 серпня о 09:00 - "ТРИ кити"! Туризм Тернопільщини тримається на трьох китах: замки, сакральні пам’ятки, печери. Ну, і звичайно, нікуди не подінешся без інфраструктури.
Нашими локаціями стануть: Теребовля — Підгорянський монастир — Плебанівський віадук — Печера Млинки!
Супроводжує туристів наш незмінний екскурсовод Оксана Ленчук!
Вартість екскурсії - 480 грн (транспортне обслуговування, страховий поліс, супровід керівником групи, екскурсійне обслуговування, вхідні квитки, прокат комбінезона та ліхтарика, супровід екскурсовода-скелеолога)!

Відео дня

2) 18 серпня о 19:00 - Збірна екскурсія Катедрою (Архикатедральний Собор НЗПБ - Тернопіль) - На вас чекає цікава подорож у минуле Тернополя! Ви дізнаєтеся історію собору, його особливості та легенди. Разом з екскурсоводом ми спустимось у Крипту, яка розташована на глибині 5 метрів та піднімемось на дзвіницю висотою 22 метри (оглядовий майданчик)! Після чого зробимо красиві світлини на згадку!
Вартість екскурсії - 60 грн!

3) 19 серпня о 17:00⌚ - "ТАРНОПОЛЬ: початок" — Екскурсія Тарнополем ХVI - ХVIІ століття. Огляд пивниць замкового палацу. Оповідки про відомих та впливових власників та будівничих міста. Таємниці, інтриги, змови на тлі буремних часів становлення нового поселення.
Вартість екскурсії - 60 грн!💰.

4) 24 серпня о 18:00 - "ТАРНОПОЛЬ під призмою часу" — "Чи знаєте Ви Тернопіль? Наше місто, історія якого налічує майже півтисячі років, готове розкрити свої таємниці. Ми ознайомимось із тернопільським замком, прогуляємося старими вуличками та дізнаємось про їхню історію, а також звернемо увагу на сакральні пам'ятки Старого міста, частина з яких загубилась у віках, а частина існує й до сьогодні. Встигніть дізнатися про Тернопіль якнайбільше!"
Вартість екскурсії - 60 грн!💰

5) 25 серпня о 17:00 - "|||кутник Тарнополя" - цього разу знаковим місцями українського Тернополя. Люди, факти, ідеї... У нашому місті жили, творили, любили та ненавиділи три спільноти: українська, польська, єврейськ. Українській спільноті, її перемогам та невдачам буде присвячена ця мандрівка у часі з відомим істориком Volodymyr Okarynskyi.
Вартість екскурсії - 60 грн!💰

Реєстрація на ці та інші екскурсії в ТІЦ за адресою вул. Грушевського, 2, або за телефоном
098-052-07-20.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме Від читача 10:03 На Тернопільщині шукають роботу 554 переселенці 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом 15:20 Жителів Тернопільської області підозрюють у незаконному видобутку піску на понад 40 млн грн play_circle_filled photo_camera 14:30 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають і скільки коштували? photo_camera 13:55 Підозрюваним у нападі на поліцейських оголосили нове обвинувачення і взяли під варту 13:06 У селі біля Тернополя була стрілянина — 60-річний тернополянин отримав три вогнепальні поранення 12:35 На Тернопільщині не вистачає медиків 11:45 У поліції повідомили про стан дітей, яких забрала швидка з Кутківецького лісу 10:50 В аварії на Тернопільщині загинув мотоцикліст
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up