Партнер рубрики Події

У Тернополі комунальники очищують території загального користування

У Тернополі комунальники очищують території загального користування

У Тернополі очищають зелені зони та прибудинкові території.

У рамках двомісячника благоустрою, який розпочався 1 березня, тривають роботи з очищення території Тернопільської громади від забруднення після зимового періоду, впорядкування зелених зон та інших територій.

Як повідомили в Тернопільській міській раді, на звернення мешканців виконано роботи з впорядкування незаконно засмічених територій загального користування у Тернополі, що за адресами:

  • вул. Транспортна – вул. Данила Нечая;
  • прилегла територія до будівлі № 45 на просп. Злуки;
  • зелена зона на вул. Леся Курбаса, 6;
  • зелена зона прилегла до багатоквартирного будинку №12 на вул. Лесі Українки.

Також очищено сходовий марш від вул. Івана Мазепи до вул. Чумацької. 

Відео дня

Нагадаємо, у рамках двомісячника благоустрою комунальники проводять роботи й у житловому фонді, а саме: впорядкування прибудинкових територій, дворів, ремонт та фарбування лавок, обладнання на спортивних і дитячих майданчиках, прибирання підвалів, горищ, ліквідація написів на фасадах, огорожах, висадження нових зелених насаджень та інше.

 

Читайте також:

Навіщо у Сквері волонтерів обрізали дерева

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Aleksandr Deineka

    А що комунальники не мають прибирати а лише зуби пломбувати? Якщо люди працюють на обраній роботі то це що досягнення щоб виставляти в інтернеті?
  • Світлана Незбрицька

    Це ж мабуть ініціатива та участь в прибиранні  всіх посадовців  управлінських установ!,?
  • Читач95

    Пройшов місяць по благоустрою, а Будсервіс у нашому дворі по вул, Броварній 14 ні сном, ні духом  не відає7 у дворі машина сміття. двір не метений. дитяча площадка занедбана і хто має їх заставити до роботи? Чим зайняті  байдужі майстри цієї організації що протягом трьох місяців не спроможні вивезти із двору сміття яке вчинили після розбору трьох гаражів. СУМНО І ГІРКО дивитись із вікна на цю антисанітарію та купу сміття яке зростає.

keyboard_arrow_up