У Тернополі квитки на поїзд тепер можна замовити і по телефону. Чи доведеться переплачувати?

У Тернополі квитки на поїзд тепер можна замовити і по телефону. Чи доведеться переплачувати?

Нова послуга, яку пропонують у Тернополі, - продаж квитків по телефону. Нею можуть скористатися ті, хто не мають часу стояти в черзі до каси чи не можуть зробити замовлення в інтернеті. Чи потрібно доплачувати, скільки квитків продадуть в одні руки та чи які гарантії є у пасажира, дізнавалися "20 хвилин". 

На тернопільському вокзалі кажуть, що послуга швидка та зручна.

̶  Процедура не займе у вас багато часу. Замовивши квитки по телефону, пасажир точно гарантує собі місце, - розповідає завідуюча квитковою касою Любов Баталкіна. - Бронь на квиток не може перевищувати більше трьох діб. Спілкуючись із касиром, людина може обрати собі напрямок, час, вагон та місце.

Дана послуга є платною, вартує вона 40 гривень за 1 місце. Забрати квитки можна в касі №10, що розташована на другому поверсі вокзалу. Максимум можна замовити не більше дев'яти квитків в одні руки.

Відео дня

Чи активно тернополяни користуються новою послугою?

̶  Ми дуже довго розробляли цю систему і старалися усунути різні складнощі. Послуга з'явилася 2 лютого, і ми поки що не надавали їй широкого розголосу. Наразі продаємо по 11 квитків за день, звісно, це мало, але ми тільки почали працювати.

Молодь продовжує замовляти квитки через інтернет, додає пані Баталкіна.

Які дані потрібно вказувати при замовлені квитка по телефоні?

̶  Потрібно вказати лише свої імя та прізвище. Квиток потрібно викупити за добу перед поїздкою. Послуга розроблена так, що пасажир не може забронювати квитки в день поїздки. А у випадку, коли квиток був замовлений на завтрашній день, його потрібно викупити вже сьогодні.

 

А ви пробували робити замовлення по телефону? Діліться думками у коментарях.

 

Автор Федір ВОСІНСЬКИЙ

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Люба Баталкіна

    Телефон щоб замовити 47 24 24
  • Andrew Bamovskiy

    Простіше в інтернеті купити і роздрокувати і не переплачувати якісь цьоці 40грн

    John Bonny reply Andrew Bamovskiy

    Як не дивно, але друкувати квиток в 90% не потрібно. Все в смартфоні.

    Люба Баталкіна reply Andrew Bamovskiy

    Andrew Bamovskiy як не дивно але є ще багато людей і навіть у молодому віці що не користуються інтернетом , тому і зробили таку послугу
  • Yuriy Hrytsyshyn

    Вже декілька років так купуємо...
  • Boris Grom

    Баталкіна  молодець .стараеться  хоть щось  зробити .  Дуже  зручна  послуга.обовязково  зкористаюсь.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up