Партнер рубрики Події

У Тернополі люди застрягли на оглядовому колесі у парку

У Тернополі люди застрягли на оглядовому колесі у парку
  • Тих, хто став заручником атракціону, визволяють рятувальники, повідомили читачі «20 хвилин».
  • Рятувальники підтвердили інформацію про інцидент та повідомили, що відновити електропостачання «колеса» не можуть вже більше як пів години.

На атракціоні «Оглядове колесо», що у парку Національного відродження, застрягли люди, повідомила постійна читачка «20 хвилин» Наталя.  

— Колесо зупинилось, людей, які були на гойдалці, знімають рятувальники, — повідомила пані Наталя.

«20 хвилин» звернулись за коментарем дл рятувальників. Речник головного управління ДСНС в області Сергій Данілін підтвердив інформацію про інцидент.

Відео дня

— У парку Національного відродження  внаслідок припинення електропостачання відбулася зупинка оглядового колеса, — повідомив Сергій Данілін. — У зв'язку з чим на ньому застрягли двоє дітей. Відновити електропостачання «колеса» не можуть вже більше як пів години.

На прохання директора парку для рятування дітей о 18.57 год. до місця події направлено автодрабину ЧСПТ, рятувальне відділення АРЧ та ОКЦ Головного управління, повідомив Сергій Данілін.

О 19.22 год. дітей успішно зняли та передали батькам, запевнив речник ДСНС. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (28)
  • Ірина Ірина

    Люди нічого не думають як щось станеться то тоді
  • Наталія Ржевуцька

    Погоджуюсь з тим що атракціон потребує заміни або капітальної реконструкції, проте це не на часі. Люди свідомо на ньому катаються, тому не бачу тут проблеми, це особиста справа кожного.

    Тут не йдеться про несправність оглядового колеса, а про відсутність електропостачання (це питання до тих хто вимкнув електроенергію в даному районі, проте в статті цього не вказали чомусь)

    Тому не розводьте балаган на рівному місці і тимпаче не ображайте людей, які постраждали у даному випадку.
  • Тетяна Пельмєньова-Панчук

    Таке саме стоїть в Кременці . Правда вже давно ніхто не катається , бояться , щоб тільки не впало і не наробило лиха .
  • Tanya Bidos

    Ці всі качелі аварійні,їх взагалі потрібно закрити і на металолом цікаво на що чекають що наприклад з цієї ромашки повилітають!!!

keyboard_arrow_up