Партнер рубрики Події

У Тернополі крадуть металеві решітки та люки. Підприємців, які займаються металобрухтом, просять їх не приймати

У Тернополі крадуть металеві решітки та люки. Підприємців, які займаються металобрухтом, просять їх не приймати
  • Вранці 12 квітня не побачили під під'їздами решітки для витирання ніг мешканці будинків на вул. Липовій, 25, Острозького, 60
  • Невідомі вкрали і люк біля 38-ого садочку на вул. Стадникової та Білогірській. 

- Вранці син йшов в школу. Вийшов з під'їзду і, як всі діти, не дивиться під ноги, а там не було решітки для витирання ніг, - розповідає мешканка будинку на вул. Липовій, 25 пані Олена. - А ця яма, над якою встановлюють решітку, відразу під порогом. Дитина стала в ту яму, а там була вода. Ще повертався додому, щоб перевзутись. Але добре, що він не зламав ще ногу, бо там легко можна щось пошкодити. Та яма досить глибока, сантиметрів 15-20 і в ній, крім води, ще повно сміття. 

У редакцію "20 хвилин" фото з ямами без решіток прислали і мешканці вул. Острозького. І ще повідомили про вкрадений каналізаційний люк біля садочку на вул. Живова. 

Було два виклики

У прес-службі управління патрульної поліції кажуть, що було два виклики. Один про викрадення решіток. А інший про каналізаційний люк, але не на вул. Стадникової.

- Був виклик в 9.33 у четвер 12 квітня. Чоловік повідомив, що біля під'їзду на вулиці Липовій невідомі викрали дві металеві решітки для витирання ніг. Але заявник відмовився писати заяву. 

У поліцію повідомляли і про викрадений каналізаційний люк на вулиці Білогірській. Заявник написав заяву. Інших заяв про викрадення люків чи металевих решіток для витирання ніг у поліцію не було. 

Просять повідомляти

В управлінні ЖКГ повідомили, що кілька решіток невідомі вкрали і минулого тижня, на вул. Вербицького.

- Ми звертаємося до підприємців, які займаються прийомом металобрухту із вимогою не приймати каналізаційних люків та решіток, - кажуть в управлінні. - Окрім того, що відсутність їх у відведених місцях на дорогах становить загрозу для тернополян та підвищує аварійну небезпеку, це ще й збитки для міського бюджету.

Та просять тернополян фіксувати номери транспортних засобів, які ймовірно причетні до здійснення таких видів крадіжок та повідомляти ці дані за номером 1580 та 525848 або подавати інформацію безпосередньо правоохоронним органам.

Як повідомила вранці 13 квітня мешканка будинку на вул. Острозького, 60 комунальники уже почали замінювати вкрадені решітки біля під'їздів. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Serhii Ryzhenko

    Злодії грузять решітки в транспорт, шукайте відеокамери і знайдете злодіїв.
  • Наталя Дорош

    На Будного 34 також покрали решітки😠. Тепер поставили деревяні
  • Петро Білецький

    То тре не просити, то треба такого підприємця лапати за сраку якшо він таке приймає
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up