Партнер рубрики Події

У Тернополі облаштовують новий сквер: скільки коштів уже витратили

У Тернополі облаштовують новий сквер: скільки коштів уже витратили

На вулиці Стадникової облаштовують новий сквер. Що там планують зробити та скільки коштів витратили? Ми дізналися подробиці.

Сквер розташований між вулицями Стадникової, Микулинецької і Торговиці. Назву присвоїли на честь загиблих Героїв, захисників України. Рішення прийняли на засіданні сесії міської ради, враховуючи звернення громадської організації «Спілка бійців та волонтерів АТО «Сила України», Тернопільської міської організації Української Спілки ветеранів Афганістану та колективного звернення родин Героїв, які загинули у війні з росією.

Хто виконує роботи

Послугу з облаштування скверу замовило Управління ЖКГ, благоустрою та екології міської ради. Відповідно до укладеного договору, вартість робіт – 469 999 грн. Виконує роботи ТОВ «Тернопіль-ВМП».

Відео дня

Як свідчать дані аналітичної платформи YouControl, підприємство зареєстрували понад 6 років. Основний вид діяльності – будівництво житлових і нежитлових будівель. Також тут займаються організацією будівництва будівель, спеціалізованими будівельними роботами, покрівельними роботами, іншими будівельно-монтажними роботами.

Як свідчать дані YouControl, цього року підприємство укладало договори на реконструкцію закладів освіти, адміністративних будівель, фасадів у Тернополі. Договори укладали з міською радою, управлінням ЖКГ, школою №11, національним педагогічним університетом ім. В. Гнатюка. Також підприємство укладало договори Бучацькою міською радою та Лопушненською сільською радою на реконструкції будівель.

Що мають зробити

Наразі роботи з облаштування тривають. Там кладуть бруківку. Раніше тернополяни скаржились на відсутність нормального тротуару. Після дощу доводилось оминати калюжі і йти по болоті.

Як йдеться у документації, окрім влаштування покриття, у сквері мають встановити монумент (хрест), прапорне щогло, три інформаційні таблички, дві урни для сміття, чотири лавки.

Також підприємство виконує роботи з облаштування фундамента для монументу, ущільнення грунту.

А як вважаєте ви – чи потрібен сквер у Тернополі? Пишіть свою думку!   

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (27)
  • Світлана Кухта

    Для Тернопільської  влади війни немає .... Їхніх рідних на 0 теж немає ? Щодня в усі райони , громади  Тернопільської області везуть загиблих наших захисників , а в Тернополі - облаштовують  : сквери, клумби, майданчики .... Слів немає....
  • Анна Кулиняк

    ГОВОРИ  ДО  ГОРИ  А  ГОРА  ГОРОЮ  А  ЖАЛЬ
  • Зенон Косідовський

    Сука, як вони за'''''''' з тими будівництвами!!!!
  • Оксана Довгаль

    Всі витрати на ЗСУ!!!!?

keyboard_arrow_up